Úvod Novinky Tipy z programu
Mladá hviezda u Marcina či B&B Špeciál s bojovníkom
Mladá hviezda u Marcina či B&B Špeciál s bojovníkom

Mladá hviezda u Marcina či B&B Špeciál s bojovníkom

Sobotňajšiu porciu zábavy začíname už tradične o 20:30.

Aj počas dnešného večera, ako dobrým zvykom býva, nájdete na Jednotke to, na čo ste zvyknutí - kvalitné zábavné programy, ktoré nielen zabavia, ale ponúknu aj rozšírenie vedomostí.

Začíname už tradične o 20:30 Záhadami tela. Moderátor Marián Miezga si prichystal opäť množstvo informácií, faktov aj prekvapivých mýtov o ľudskom tele a privíta herečku Alenu Ďuránovú, herca Jevgenija Libezňuka, zabávača, moderátora a speváka Štefana Skrúcaného a všestranného muzikanta Ondreja Kandráča.

O 21:30 príde na rad deviata časť komediálneho seriálu Pumpa. Osvedčená trojica Miki, Dano a Jari zhodnotia udalosti, ktoré hýbali Slovenskom v uplynulých dňoch. Na Pumpu tentokrát zavíta herečka Dominika Kavaschová a speváčka a skladateľka Andrea Bučko. Trojicu hostí doplní a svoje druhé účinkovanie v sobotnom programe si odkrúti Štefan Skrúcaný, ktorý príde na Pumpu zháňať plienky.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Od 22:05 pokračuje v sobotnej porcii zábavy na Jednotke Peter Marcin a jeho šou Neskoro večer. Hostí bude mať naozaj zaujímavých a pestrých - speváčku a víťazku šiestej série televíznej speváckej súťaže SuperStar, moderátor RTVS, ktorého poznáte najmä zo Správ o 19:00, Viliam Stankay a filmový režisér, kameraman a scenárista Rastislav Hatiar. Na facebooku relácie si už teraz môžete pozrieť ochutnávku.

V televíznom podcaste Boris & Brambor bývalí hokejisti Boris Valábik a Marián Gáborík vyspovedali netradične v piatok večer slovenského majstra bojových umení Attilu Végha, ktorý po minuloročnom triumfe nad Karlosom Vémolom už viac ako rok nezápasí. V sobotu po 23:00 dostanú priestor vystrihnuté časti, ktoré sa do premiéry nedostali.

attila végh

(foto: RTVS)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia