Úvod Novinky Tipy z programu
Slovensko Advent 2020 sa vracia na obrazovky Dvojky
Slovensko Advent 2020 sa vracia na obrazovky Dvojky

Slovensko Advent 2020 sa vracia na obrazovky Dvojky

Prvý večer odvysielame naživo z Ružomberka. Vystúpi Peter Lipa.

Slovensko Advent. Obľúbený program sa vracia na obrazovky RTVS. Diváci sa môžu aj tento rok tešiť na štyri slávnostné večery plné skvelej hudby, zaujímavého rozprávania, ale aj pomoci tým, ktorí to potrebujú najviac.

Každú adventnú nedeľu si môžete na Dvojke pozrieť živý prenos, vždy z iného miesta na Slovensku, vždy s iným hostiteľom. Prvým večerom bude sprevádzať Marianna Ďurianová, moderátorka relácie Góly body sekundy. Túto nedeľu (29. novembra) odvysielame priamy prenos z Ružomberka.

Slovensko Advent 2020 - Ružomberok

Predstavíme občianske združenie Diera do sveta. Sídli v Liptovskom Mikuláši, ktoré v roku 2014 založili Jana Mikuš Hanzelová, Ján Mikuš a Helena Hajková. Cieľom priestoru je vytvoriť zázemie pre nezávislú, alternatívnu a menšinovú kultúru a umožňovať verejné stretávanie, kolektívne neformálne vzdelávanie a spoločenskú kultiváciu.

Slovensko Advent 2020 v nedeľu o 20:10 na Dvojke

Rovnako priblížime činnosť občianskeho združenia YMCA, ktoré je dobrovoľné, nepolitické a nekonfesijné združenie mladých ľudí. Ponúka im slobodu, zároveň podporuje ich aktivity meniť seba aj svoje okolie. Členovia YMCA sa snažia o otvorený dialóg kresťanských princípov a hodnôt vo svojom každodennom živote.

Chýbať nebudú ani hudobní hostia. Vystúpi Peter Lipa a gospelový zbor The Gospel Family.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia