Úvod Novinky Tipy z programu
Zábava na sobotu: Vallo na Pumpe, herečka z Loli paradička u Marcina
Zábava na sobotu: Vallo na Pumpe, herečka z Loli paradička u Marcina

Zábava na sobotu: Vallo na Pumpe, herečka z Loli paradička u Marcina

Štartujeme netradične Pumpou.

Sobotná porcia zábavy na Jednotke sa začne netradične až o 22:30. Dôvodom je živý prenos z galavečera Noc nádejí, ktorý vysielame od 20:30. Počkať si o niečo dlhšie na pravidelný prísun dobrej nálady, vtipov či trefných hlášok, ako ste zvyknutý, sa zaručene oplatí.

Štartujeme opäť netradične a to Pumpou. Okrem finančníka Igora Rattaja sa na Pumpe zastaví aj primátor Bratislavy Matúš Vallo. Týždeň priniesol širokú paletu udalostí a Dano, Miki a Jari tak budú mať čo hodnotiť.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


O 23:00 prídu na rad Boris & Brambor a ich špeciál s hokejovým majstrom sveta brankárom Jánom Lašákom. Boris Valábik a Marián Gáborík sa budú pýtať na veci a témy, ktoré sú vysielateľné až po 22. hodine.

Zábavu na Jednotke zavŕši Peter Marcin a jeho šou Neskoro večer, ktorú vysielame od 23:40 ako reprízu. Môžete sa tešiť na speváka, skladateľa, textára Petra Nagya, ktorý minulý rok oslávil nielen šesťdesiatku, ale aj 35 rokov na scéne. O tom, že inteligentný humor je dnes vzácnosťou sa Peter Marcin pozhovára s humoristom Jánom Snopkom a vyspovedá aj Kamilu Mitrášovú, rómsku protagonistku slovenského filmu Loli paradička, ktorý uvedieme na Dvojke aj počas tohtoročných Vianoc.

(foto: RTVS)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia