Úvod Novinky Tipy z programu
Počúvajte chytľavú skladbu o Petre Vlhovej. Bude z nej hit?
Počúvajte chytľavú skladbu o Petre Vlhovej. Bude z nej hit?

Počúvajte chytľavú skladbu o Petre Vlhovej. Bude z nej hit?

Pesničku o našej najúspešnejšej lyžiarke naspievalo duo Dominika Kavaschová a Andrea Bučko.

Slovenské herečky Dominika Kavaschová a Andrea Bučko osviežili jednu zo svojich úspešných skladieb a jej text „ušili" priamo na našu najúspešnejšiu lyžiarku Petru Vlhovú. Skladba zaznie počas odovzdávania ocenení Športovec roka, vypočuť si ju môžete exkluzívne aj na našom webe.

 

Ceny za rok 2020 sa najlepší športovci, športové kolektívy a diváci dozvedia 16. decembra 2020. Programom bude sprevádzať Marianna Ďurianová a Marcel Merčiak. V elitnej päťke figuruje hokejista Erik Černák, cyklista Peter Sagan, chodec Matej Tóth, lyžiarka Petra Vlhová a šprintér Ján Volko.

Traja z vyššie menovaných už víťazné žezlo ankety v rukách držali aj v minulosti. Petra Vlhová vyhrala v minulom roku, Peter Sagan je dokonca trojnásobným víťazom Športovca roka, a to v rokoch 2013, 2014 a 2017, v roku 2016 triumfoval Matej Tóth.

Športovec roka 2020 už 16. decembra o 20:30 na Jednotke

Súčasná situácia neumožňuje, aby sa slovenská športová rodina stretla na slávnostnom galavečeri a v priamom prenose tlieskala najúspešnejším. Slovenský olympijský a športový výbor preto v spolupráci s RTVS pripravuje špeciálny program, v ktorom sa verejnosť dozvie poradie v ankete. Vystúpia v ňom všetci laureáti.

V strihovom programe, ktorý zrežíroval Peter Nuňez, vystúpia aj známi slovenskí umelci. Diváci sa môžu tešiť na kapely Hex, S hudbou vesmírnou, Desmod, vystúpi aj Kali.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia