Úvod Novinky Tipy z programu
Tretí koncert Slovensko Advent prinesieme z kúpeľov Sliač
Tretí koncert Slovensko Advent prinesieme z kúpeľov Sliač

Tretí koncert Slovensko Advent prinesieme z kúpeľov Sliač

Predstaví sa Fats Jazz Band a Kamil Mikulčík.

Počas tretej adventnej nedele na Dvojke od 20:10 vysielame naživo tretí koncert z cyklu adventných benefičných koncertov venovaných organizáciám, ktoré menia Slovensko k lepšiemu.

Z kúpeľov Sliač sa v rámci 9. ročníka projektu Slovensko Advent 2020 predstaví Fats Jazz Band Ladislava Fančoviča a Kamil Mikulčík Band. Tretí koncert televízneho projektu moderuje Janette Štefánková, moderátorka hlavnej spravodajskej relácie RTVS Správy o 19:00. Koncert môžete sledovať aj na webe rtvs.sk a v pondelok o 19:00 v repríze v Rádiu Regina.

Janette Štefánková

Počas večera sa divákom predstaví nezisková organizácia Indícia, ktorá sa venuje vzdelávaniu a inšpirovaniu učiteľov a manažérov na slovenských školách a aj občianske združenie Centrum environmentálnej a etickej výchovy Živica, ktoré v rámci vzdelávacieho programu Komenského inštitútu poskytuje každý rok 20 pedagogičkám a pedagógom kvalitné ročné vzdelávanie, šité na mieru súčasným potrebám na školách.

Súčasťou nedeľňajšieho programu budú hudobné čísla, rozhovory s hosťami a dokrútky, v ktorých sa predstaví hosťujúca nezisková organizácia. V dokrútkach budú predstavené aj miesta a budovy, z ktorých sa vysiela aktuálny ročník koncertov Slovensko Advent.

(foto: TASR)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia