Úvod Novinky Tipy z programu
Silvester bez Pumpy? To by sme sa museli zblázniť
Silvester bez Pumpy? To by sme sa museli zblázniť

Silvester bez Pumpy? To by sme sa museli zblázniť

Posledný deň v roku nebude chýbať ani Milujem Slovensko či Neskoro večer.

Všetci dúfame, že rok 2021 bude lepší, krajší a najmä zdravší ako jeho predchodca... Má vôbec zmysel ten s dvadsiatkou na konci nejako bilancovať? Povedzme si úprimne. Bol náročný, veľa nám vzal, niečo dal a mnohých čosi naučil. Strávte jeho posledný deň v spoločnosti RTVS, ktorá vás bude baviť do neskorej noci.

Silvestrovské popoludnie môžete stráviť so skupinou HEX. Navaria aj zahrajú. Špeciálne vydanie Tajomstvo mojej kuchyne bude viac ako iba špeciálne. V znamení Silvestra sa budú niesť aj Zlaté časy, ktorých hosťom bude Pavol Hammel.

Milujem Slovensko

Na jeseň sme odštartovali deviatu sériu Milujem Slovensko. Obľúbená šou nebude chýbať na obrazovkách RTVS ani na Silvestra.

A chýbať nebude ani milované Milujem Slovensko s Marekom Majeským, Šokom, Soňou Skoncovou, Helenou Krajčiovou, Michaelom Szatmarym a Katkou Brychtovou. Boris s Brambor budú hostiť Adelu a Sajfu.

Kapely Queen a Metallica na Dvojke

Kopec zábavy a hudby bude aj Neskoro večer. Petra Marcina doplnia Cigánski diabli, skupina Peter Bič Project, Andrej Bičan aj komička Simona či herečka Dominika Richterová. Silvester bez Pumpy? To by sme sa museli zblázniť! Aktuálne dianie, kauzy a známe osobnosti pod drobnohľadom divákmi milovanej trojice predsa nemôžu chýbať.

Metallica

Metallica a symfonický orchester? Toto znie veľkolepo! zdroj: instagram.com/metallica

Dvojku si zapnú a dajú poriadne nahlas hudobní fajnšmekri. Pripravené sú hudobné dokumenty Karel Svoboda: Šťastná léta, ABBA navždy: Víťaz berie všetko, ale aj koncert Queen s Adamom Lambertom nabitý známymi hitmi, po ktorom bude nasledovať Metallica so symfonickým orchestrom San Francisca.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia