Úvod Novinky Tipy z programu
Maratón Trochu inak pokračuje. Príde aj Adelin dlhoročný kolega
Maratón Trochu inak pokračuje. Príde aj Adelin dlhoročný kolega

Maratón Trochu inak pokračuje. Príde aj Adelin dlhoročný kolega

Ku koncu pracovného týždňa sa k slovu dostanú ďalší zaujímaví hostia.

Talkšou Adely Vinczeovej ponúka v decembri neobvyklé, ale o to príjemnejšie, množstvo vydaní. Divákom sa ku koncu roka dostane až štyroch vydaní obľúbenej relácie Trochu inak s Adelou namiesto jedného mesačne.

V pondelok 14. decembra boli hosťami aj dlhoročný moderátor, vášnivý cestovateľ a včelár Martin Nikodým či folk-rockový muzikant pochádzajúci z Írska a pôsobiaci na Slovensku Graeme Mark Donaldson. V utorok to zase bola úspešná topmodelka Denisa Klimová Dvončová alebo aj bývalý cechmajster slovenských gajdošov a výrobca gájd Ľubomír Tatarka.

Ku koncu pracovného týždňa sa na Dvojke k slovu dostanú ďalší zaujímaví hostia a témy.

Vo štvrtok 17. decembra o 21:45 zavítajú k Adele úspešný slovenský model Krištof Králik, Miroslava Budajová a Maroš Horanič zo Združenia na pomoc ľuďom s mentálnym postihnutím a príde aj biochemik a toxikológ zaoberajúci sa s liečivým hladovaním Jozef Valuch.

V piatok 18. decembra o 22:25 sa Adela bude zhovárať s kolegom, s ktorým 15 rokov tvorila úspešnú moderátorskú dvojicu Matejom Sajfom Cifrom a informatikom a futuristom s vyštudovanou počítačovou vedou na Karlovej univerzite v Prahe Martinom Spanom.

Všetky predošlé vydania Trochu inak s Adelou nájdete v archíve RTVS zadarmo a bez reklamy.

(foto: RTVS)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia