Úvod Novinky Tipy z programu
Strávte záver roka s Jednotkou. Bude to jazda
Strávte záver roka s Jednotkou. Bude to jazda

Strávte záver roka s Jednotkou. Bude to jazda

Na Pumpu príde veštkyňa, ktorá vyveští Slovensku.

Posledný večer roka 2020 bude patriť na obrazovkách Jednotky zábave či hudbe. RTVS si pre svojich divákov pripravila na 31. decembra špeciálne vydania obľúbenej šou Milujem Slovensko či komediálneho seriálu Pumpa.

Pestrý silvestrovský program odštartuje už o 16:45 Kamila Magálová a jej relácia o varení Tajomstvo mojej kuchyne, v ktorom si tentokrát v netradičnom prostredí zahrá a aj niečo dobré navarí skupina HEX. O 19:30 dostane priestor tolkšou Eleny Vacvalovej a jej stáleho hosťa Milana Lasicu Zlaté časy, do ktorej príde tentokrát spevák a hudobník Pavol Hammel. Hudobným hosťom bude speváčka Soňa Norisová.

zlaté časy

O 20:35 príde na rad už v tradičnom formáte záver deviatej série šou Milujem Slovensko. Spolu s moderátorom Martinom Nikodýmom a kapitánmi Adelou Vinczeovou a Danom Danglom sa na Silvestra zabavíte aj s Marekom Majeským, Jurajom „Šokom" Tabačekom, Soňou Skoncovou, Helenou Krajčiovou, Michaelom Szatmarym a Katkou Brychtovou.

milujem slovensko

Žiť to bude v posledný deň roku 2020 aj na divácky obľúbenej Pumpe. Od 22:15 sa na priaznivcov Jednotky teší nielen tradičný triumvirát v podobe Dana, Mikiho a Jariho, ale aj veštkyňa, ktorá na Pumpe predvedie aj svoje umenie.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


O záver vysielania Jednotky v roku 2020 sa postará Peter Marcin a jeho šou plná zábavy Neskoro večer. Vo štvrtok posledné minúty starého roka spríjemnia Cigánski diabli, Peter Bič Project, Andrej Bičan, komička Simona Obšivanová a herečka Dominika Richterová.

neskoro večer

Už po polnoci na prvý deň roka 2021 uzavrie silvestrovský program prvého televízneho okruhu RTVS tolkšou bývalých hokejistov Borisa Valábika a Mariána Gáboríka Boris & Brambor. Nový rok privítajú spolu s moderátorkou Adelou Vinczeovou a jej niekdajším kolegom Matejom „Sajfom" Cifrom s obrovskou zábavou, súťažami, ktoré dostanú štvoricu mimo komfortnú zónu. Boris a Brambor budú tentoraz aj súpermi v dueli, v ktorom nikto nebude chcieť prehrať.

boris a brambor

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia