Úvod Novinky Tipy z programu
Odborníci odpovedia na najčastejšie otázky o vakcíne
Odborníci odpovedia na najčastejšie otázky o vakcíne

Odborníci odpovedia na najčastejšie otázky o vakcíne

Nezmeškajte debatu o boji proti koronavírusu v špeciálnom vydaní relácie Experiment.

Sledujte obľúbenú talkšou o vede Experiment v špeciálnej časti, ktorú odvysielame naživo vo štvrtok o 20:35 hod. na Dvojke. Vysielanie venujeme koronavírusu a očkovaniu, o ktorom v posledných týždňoch počúvame zo všetkých strán. Moderátor Gregor Mareš privíta niekoľkých odborníkov, ktorí budú o vakcinácii hovoriť mimoriadne otvorene a dopodrobna.

Vedci budú odpovedať aj na najčastejšie kladené otázky. Ako prebieha proces schvaľovania vakcín v rámci Európskej únie? Ako vyzerá vakcinačný plán pre Slovensko? Dostane sa bežná populácia k vakcíne ešte do leta? V relácii Experiment špeciál nebudú chýbať ani detailné informácie o všetkých typoch vakcín a informácia o tom, dokedy budeme po zaočkovaní imúnni.

Diskutovať v relácii bude naživo riaditeľka a generálna tajomníčka Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv PharmDr. Zuzana Baťová PhD., infektológ z Kliniky infektológie a cestovnej medicíny Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach a člen konzília odborníkov na COVID-19 prof. MUDr. Pavol Jarčuška, PhD; doc. MVDr. Norbert Žilka, DrSc., neuroimunológ, riaditeľ Neuroimunologického ústavu SAV a Mgr. Jakub Šrol, PhD., psychológ z Ústavu experimentálnej psychológie Centra spoločenských a psychologických vied SAV.



Aktuálnej situácii bude venovaná aj relácia Moja diagnóza, ktorá štartuje o 20:10 hod. na Dvojke. Jej najnovšie vydanie dostalo podtitul Opaterou a láskou proti pandémii. Aké sú príbehy ľudí z domovov sociálnych služieb?

Predstavíme vám nielen klientov v seniorskom veku, ale aj ich opatrovateľov, psychológov, lekárov či ľudí z kuchyne. Po skončení relácii Experiment si môžete pozrieť dokument o smrteľných chorobách s názvom Neviditeľný nepriateľ. Ten sa v priebehu vekov menil a ľudstvo s ním bojovalo už od nepamäti.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia