Úvod Novinky Tipy z programu
Tajomstvo mojej kuchyne: Nové časti s novými moderátormi
Tajomstvo mojej kuchyne: Nové časti s novými moderátormi

Tajomstvo mojej kuchyne: Nové časti s novými moderátormi

Ku Kamile Magálovej sa pridá Robo Papp a Gabo Kocák. A my sa ich kreácií v kuchyni už nevieme dočkať.

Nové chute, nové recepty aj nové tváre. Do obľúbenej relácie Tajomstvo mojej kuchyne mieri Robo Papp a Gabo Kocák, ktorých si budete môcť pozrieť už 7. februára na obrazovkách Jednotky. Súčasťou relácie budú naďalej aj recepty Kamily Magálovej a Pavla Pospíšila, šéfkuchára s Michelinovskou hviezdou, ktorý bol rovnako neodmysliteľnou súčasťou programu.

Tajomstvo mojej kuchyne

V minulosti už spolu varili. A na ďalšie varenenie sa tešia, zhodli sa Robo a Gabo.

Boli sme ako dvojičky, ktoré si rozumeli ľudsky, kamarátsky a hlavne nás spájal spoločný humor. A toto všetko mi začalo chýbať, hlavne jeho osobnosť," prezradila Kamila Magálová, ktorá zároveň prezradila, že prítomnosť Pavla na nakrúcaní je momentálne takmer nemožná z dôvodu zhoršeného zdravotného stavu. Uznávaný odborník okrem toho žije v Nemecku a lietať je v tejto dobe komplikované.

Obľúbené rubriky a hostia naďalej súčasťou relácie

Robo a Gabo sa na účinkovanie v relácii Tajomstvo mojej kuchyne tešia a zhodujú sa na tom, že to bude parádna jazda. Zároveň to vnímajú ako poctu, že môžu prebrať žezlo po Kamile Magálovej.

Tajomstvo mojej kuchyne

Už 7. februára v nezmenenom čase na obrazovkách Jednotky.

Tajomstvo mojej kuchyne si aj s novými moderátormi zachová svoje stále rubriky. Aj v tomto roku pokračuje s reportážami na pomoc gastroprevádzkam, ktoré to v tomto ťažkom pandemickom období nevzdali, prinesie divákom ich príbeh a priblíži nesmiernu snahu všetkých prežiť, udržať svoju prevádzku aj za cenu strát.

Neoddeliteľnou súčasťou relácie zostávajú aj milí, príjemní a kuchársky zdatní hostia z radov známych osobností i z radov divákov. Premiérovú časť Tajomstva mojej kuchyne s Kamilou Magálovou aj novými moderátormi uvidia diváci už v nedeľu 7. februára o 18.20 h na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia