Úvod Novinky Tipy z programu
Nová relácia na obrazovkách RTVS: Sledujte Správy bez kravaty
Nová relácia na obrazovkách RTVS: Sledujte Správy bez kravaty

Nová relácia na obrazovkách RTVS: Sledujte Správy bez kravaty

Aktuálne informácie z domova aj zo zahraničia. Odľahčenou formou, bez politiky, náročných analýz či veľkých káuz.

Už v piatok 5. marca si budete môcť o 22:05 hod. pozrieť Správy bez kravaty. Aktuálne dianie doma aj v zahraničí odľahčenou formou, ktorým vás budú sprevádzať moderátori Daniela Simanová a Viliam Hauzer.

Správy bez kravaty, ktoré budú nabité pozitívnymi informáciami, budete môcť sledovať každý piatok večer po 22. hodine. „Záplavu negatívnych, vážnych a smutných tém je potrebné vyvážiť. Správy bez kravaty nemajú divákov rozladiť, ale práve naopak - pozitívne ich naladiť," hovorí tímlíder zahraničného spravodajstva a moderátor Viliam Hauzer, ktorý sa na nový formát veľmi teší.

Správy bez kravaty

Bez politiky a vážnych káuz

„Divákov chceme motivovať k tomu, že aj sami môžu prispieť k zlepšeniu spoločenskej nálady. Každý z nás, minimálne svojim pozitívnym postojom, môže priniesť do spoločnosti určitú dávku dobrej energie. Osobne sa na výrobu tejto relácie veľmi teším," dodáva moderátorka relácie Daniela Simanová.

Správy bez kravaty

Politiku, analýzy a náročné spravodajské témy v Správach bez kravaty nečakajte. Súčasťou polhodinovej relácie budú aj zaujímaví hostia, ale aj príspevky o práci záchranárov, hasičov či polície. Zapojiť sa budú môcť aj diváci prostredníctvom aplikácie iReportér. V Správach bez kravaty sa budú pravidelne objavovať aj témy týkajúce sa vedy, prírody, kultúry, techniky či vesmíru. Po odvysielaní bude nová relácia dostupná aj v našom online archíve.

Správy bez kravaty v piatok o 22:05 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia