Úvod Novinky Tipy z programu
Prvú epizódu novej Silnej zostavy nájdete v našom archíve
Prvú epizódu novej Silnej zostavy nájdete v našom archíve

Prvú epizódu novej Silnej zostavy nájdete v našom archíve

Veronika Cifrová-Ostrihoňová sa s hostkami rozprávala na tému párov rovnakého pohlavia. Nielen v súvislosti s prebiehajúcim sčítaním obyvateľstva.

Vynovená Silná zostava má za sebou televíznu premiéru. Veronika Cifrová-Ostrihoňová privítala v štúdiu psychologičku Janu Fúskovú, ústavnú právničku Luciu Berdisovú, PR manažérku Moniku Klobušickú a súčasťou diskusie bola aj komička Simona Salátová.

Dámy sa aj v súvislosti so sčítaním obyvateľstva bavili o pároch rovnakého pohlavia, ich viditeľnosti či neviditeľnosti v slovenskej spoločnosti, právach partnerstiev ľudí rovnakého pohlavia či výchove detí. Relácia priniesla aj výpoveď dvoch mužov, ktorí tvoria pár, vychovávajú dieťa a nazývajú sa rodinou.

Súčasťou relácie bolo aj vyjadrenie známeho slovenského režiséra Petra Bebjaka, ktorý priznal, že ľudia s homosexuálnou orientáciou to nemajú v slovenskej spoločnosti jednoduché, lebo často zápasia so strachom z priznania.

Ak ste nestihli sledovať Silnú zostavu vo štvrtok večer na Jednotke, ponúkame vám krátku ukážku, reláciu zároveň nájdete zadarmo a bez reklamy v našom online archíve. Silnú zostavu nájdete aj na Facebooku a tiež na Instagrame.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia