Úvod Novinky Tipy z programu
Kto sa teší na novú sériu Čo ja viem? Štartujeme o sedem dní
Kto sa teší na novú sériu Čo ja viem? Štartujeme o sedem dní

Kto sa teší na novú sériu Čo ja viem? Štartujeme o sedem dní

Jednotka prinesie novú sériu obľúbenej vedomostnej šou s názvom Čo ja viem už v piatok 19. marca. Diváci sa môžu tešiť na zaujímavé otázky, ale aj kopec zábavy v spoločnosti známych tvárí, študentov a moderátora Marcela Merčiaka.

Naďalej platí, že Čo ja viem bude možné hrať aj z pohodlia gauča vďaka mobilnej aplikácii, ktorá je dostupná pre operačný systém iOS aj Android. Kto už aplikáciu, vo svojom zariadení má, je nutné, aby si ju aktualizoval.

V poradí ôsma séria obľúbeného programu prinesie niekoľko zmien. Dôvodom je pandémia koronavírusu. V publiku bude podstatne menej študentov, ktorí museli počas nakrúcania dodržiavať povinné rozostupy.

Vysokoškoláci sa môžu tešiť na skvelé výhry v podobe smartfónov, ale aj ďalších „smart" zariadení, napríklad hodiniek. Víťaz série si odnesie finančnú výhru. „Financie poputujú aj tentokrát na zmysluplné charitatívne účely, čo je jeden z hlavných cieľov programu," povedal Mikuláš Michelčík, dramaturg relácie.

Dvanásť nových epizód, ktoré sa nakrúcali počas februára za prítomnosti 60 študentov, štartuje už o sedem dní. Televízny štáb, hostia aj ďalší účinkujúci dodržiavali počas nakrúcania prísne bezpečnostné a hygienické opatrenia. Každý, kto bol súčasťou Čo ja viem, prešiel v deň výroby relácie testovaním.

Čo ja viem

Hoci boli podmienky, v ktorých vznikali nové epizódy o niečo náročnejšie, atmosféra bola počas nakrúcania výborná. „Fascinuje ma ohlas tejto relácie medzi televíznymi divákmi. Štartuje ôsma séria, čím sa potvrdzuje jej obľúbenosť. Páči sa mi, že sa stretávame so zaujímavými informáciami, s novými, nepoznanými alebo menej známymi skutočnosťami, že si súťažiaci aj diváci môžu neustále rozširovať vedomostný obzor," teší sa na novú sériu moderátor Marcel Merčiak.

Medzi hosťami sa postupne objavia mnohé známe tváre vrátane rappera Kaliho, herečky Slávky Halčákovej či športovca Jána Lašáka. Všetky aktuálne informácie o Čo ja viem nájdete aj na oficiálnej facebookovej stránke a tiež na oficiálnom webe relácie.

Čo ja viem v piatok 19. marca o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia