Úvod Novinky Tipy z programu
Zdenka Predná v SuperStar a dnes: Speváčka mieri do Záhad tela
Zdenka Predná v SuperStar a dnes: Speváčka mieri do Záhad tela

Zdenka Predná v SuperStar a dnes: Speváčka mieri do Záhad tela

Sympatická rodáčka z Banskej Štiavnice bude v obľúbenej relácii súťažiť s Robom Jakabom. Postavia sa proti Zuzane Kronérovej a Oskarovi Rózsovi.

Pamätáte si speváčku Zdenku Prednú? V roku 2004 súťažila v prvej sérii speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar, ktorú vysielala Slovenská televízia. Sympatická rodáčka z Banskej Štiavnice patrila k horúcim kandidátkam na víťazstvo a hoci nakoniec titul SuperStar nezískala, patrila dlho k najúspešnejším slovenským speváčkam.

Záhady tela

Zdenka Predná v relácii Záhady tela. Súťažiť bude spolu s Robom Jakabom.

Zdenka má na konte štyri štúdiové albumy, je dvojnásobnou mamou a z rušnej Bratislavy sa spolu s partnerom Oskarom Rózsom presťahovali do jej rodiska. Zdenka sa naďalej venuje muzike a fanúšikovia ju po dlhšom čase môžu opäť vidieť na obrazovkách RTVS. Prijala totiž pozvanie do relácie Záhady tela.

Záhady tela

Druhý tím tvorí Zuzana Kronérová a hudobník Oskar Rózsa.

S hercom Robom Jakabom sa postaví proti Zuzane Kronérovej a svojmu životnému partnerovi Oskarovi. Po obľúbených a divácky mimoriadne úspešných Záhadách tela pokračuje zábava na Jednotke s najznámejšími pumpármi a tiež Petrom Marcinom a jeho hosťami v programe Neskoro večer.


zdroj úvodnej foto: TASR, Martin Baumann

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia