Úvod Novinky Tipy z programu
Influenceri: Ostro sledovaní online králi, ktorí majú veľkú moc
Influenceri: Ostro sledovaní online králi, ktorí majú veľkú moc

Influenceri: Ostro sledovaní online králi, ktorí majú veľkú moc

Kto sú najsledovanejší influenceri na Slovensku a vo svete?

Osoba alebo skupina, ktorá má silu ovplyvňovať správanie a názory iných. Za touto jednoduchou definíciou influencera sa však skrýva obrovská moc, ale aj zodpovednosť, ktorú majú ľudia označení touto nálepkou.

 

Fenomén influencerov je silný na Slovensku aj vo svete, tí najsledovanejší influenceri a influencerky tvarujú názory stovkám miliónom ľudí.

V rebríčku top svetových influencerov sa na vrchole umiestnila futbalová hviezda Cristiano Ronaldo s viac ako 270 miliónmi sledovateľov len na sociálnej sieti Instagram.

Ďalšie miesta patria mladým spevákom a speváčkam: Justinovi Bieberovi, Ariane Grande, Selene Gomez, Taylor Swift.

Medzi najvplyvnejších slovenských influencerov patria zase Jana Tomas (Janatini), Petra Vlhová, Martin Pyco Rausch, Veronika Cifrová-Ostrihoňová, Kristína Tormová, PPPeter, Beth_Sal, Patrik Paulínyi, Sajfa či Patra Bene. 

Silná zostava - 10.6..jpg

Práve influencerka Patra Bene, herečka Zuzana Vačková a lektorka mediálnej výchovy Marcela Rebrová budú spoločne s moderátorkou Veronikou Cifrovou-Ostrihoňovou a komičkou Simonou Salátovou diskutovať na tému influencerov v relácii Silná zostava vo štvrtok večer na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia