Úvod Novinky Tipy z programu
Očkovacia prémia štartuje na Jednotke 15. augusta
Očkovacia prémia štartuje na Jednotke 15. augusta

Očkovacia prémia štartuje na Jednotke 15. augusta

Pozrite si rozhovor s moderátormi Verou Wisterovou a Marcelom Forgáčom. O očkovaní, hoaxoch aj žrebovaní.

Najbližšie nedeľné večery sa budú niesť v znamení hesla Byť zdravý je výhra. Nezmeškajte premiéru veľkej očkovacej prémie, ktorou bude divákov RTVS sprevádzať moderátorská dvojica Vera Wisterová a Marcel Forgáč. Štartujeme 15. augusta na obrazovkách Jednotky.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Moderátorov sme sa v rozhovore opytali, či sa pamätajú na moment, kde boli a čo robili, keď vypukla pandémia vírusu. Ako nám prezradila Vera, tesne predtým, ako sa začalo všetko zatvárať, bola v pracovnom nasadení...

„Deň predtým som mala jedno moderovanie a tam sme si hovorili, že sa uvidíme o mesiac. A to bola vlastne posledná akcia predtým, ako všetko zavreli," zaspomínala si skúsená moderátorka. Marcel si rovnako spomína na zastavenie nakrúcania relacií, v ktorých účinkoval.

Marcela mrzí postoj ľudí, ktorí odmietajú vakcínu

Reč bola aj o samotnom očkovaní a hoaxoch, ktoré kolujú internetom.

„Mám kamarátov, ktorí sa rozhodli, že sa nebudú očkovať... Trošku ma mrzí, že pre týchto ľudí je môj názor, že sa chcem dať očkovať, neakceptovateľný. To, že oni odmietajú vakcínu, je pre mňa OK, aj keď to má svoje následky," povedal v rozhovore Marcel.

Očkovacia prémia, ktorej žrebovanie sa začne už o pár dní, bude aj o dobrej hudbe, ale najmä s hosťami, ktorí majú čo k aktuálnej situácii povedať.

„Ja to vidím, ako takú príjemne strávenú hodinku," prezradila Vera. „Nehovoriac o tom, že môže zaznieť vaše meno," narážal na výhry spojené s očkovaním Marcel.

Nezmeškajte vysielanie Byť zdravý je výhratúto nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia