Úvod Novinky Tipy z programu
Junior vytiahol na Adelu zásadný moment z minulosti
Junior vytiahol na Adelu zásadný moment z minulosti

Junior vytiahol na Adelu zásadný moment z minulosti

Moderátorku Juniorova spomienka príjemne pobavila. Počúvajte, akú radu mu dala pred rokmi.

Trochu inak s Adelou sa vracia na televízne obrazovky Dvojky. Obľúbená diskusná relácia, ktorej predošlé epizódy môžete sledovať zadarmo a bez reklamy v našom online archíve, bude v premiérovej epizóde po letnej pauze hostiť ďalšiu trojicu sympatických ľudí.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Adela vyspovedá aj dlhoročného kamaráta a kolegu z rádia Milana ´Juniora´ Zimnýkovala, ktorého vyzve, aby si zaspomínal a zhodnotil svoje doterajšie pracovné úspechy. Junior patrí už niekoľko rokov k najobsadzovanejším a najúspešnejším slovenským moderátorom a na jeseň ho uvidíte v najsladšej šou s názvom Pečie celé Slovensko.

Inšpiroval sa Adelinou dobrou radou

Sympatický východniar prekvapil Adelu rozprávaním o „dobrej rade", ktorú mu dala pred pár rokmi (ešte v časoch programu Slovensko hľadá SuperStar), keď sa stretávali v práci. „Všetko príde, všetko má svoj čas," povedala Adela Juniorovi, keď si stála pri „kopírke". „A ja som si to vtedy začal uvedomovať," dodal Junior. Adelu táto spomienka rozosmiala.

Celý rozhovor si môžete pozrieť v piatok 27. augusta o 22:00 hod. na Dvojke. Program Trochu inak s Adelou môžete sledovať aj na Instagrame.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia