Úvod Novinky Tipy z programu
Slovensko pokračuje v boji o MS 2022. Tu je program kvalifikácie
Slovensko pokračuje v boji o MS 2022. Tu je program kvalifikácie

Slovensko pokračuje v boji o MS 2022. Tu je program kvalifikácie

Začiatkom septembra odohrá slovenská futbalová reprezentácia tri kvalifikačné zápasy na MS 2022.

Všetky kvalifikačné zápasy prinesie divákom RTVS v priamych prenosoch na Jednotke a aj vo vysielaní Rádia Slovensko.

Prvý zápas Slovenska so Slovinskom uvidia diváci už v stredu, 1. septembra, o 20.20 h na Jednotke, pričom samotný duel štartuje o 20:45 h.

Futbalová kvalifikácia na MS 2022 v Katare bude následne pokračovať v sobotu, kedy sa náš tím stretne s Chorvátskom a v utorok 7. septembra s Cyprom.

Všetky stretnutia začínajú o 20:45 h. a v priamych prenosoch RTVS o 20:20 h.

Program jesennej časti kvalifikácie MS 2022

  • 1. september (streda) Slovinsko - Slovensko 1:1
  • 4. september (sobota) Slovensko - Chorvátsko 0:1
  • 7. september (utorok) Slovensko - Cyprus 2:0

„Hráči sú zatiaľ v dobrom stave. Samozrejme, bolo to rozťahané až do nedele, čiže až teraz sa dá povedať, že sme kompletní. Hráči sú v poriadku a pozitívne naladení a to je podstatné," povedal pre pondelňajší Športžurnál asistent hlavného trénera Marek Mintál.

Športový maratón na RTVS pokračuje

Šéf sekcie športu RTVS Matej Hajko

RTVS počas tohto roka prináša divákom najviac športového obsahu v histórii. Aj počas jesene pokračuje v športovom maratóne a divákom po hokejovej kvalifikácii na ZOH ponúkne zápasy futbalovej kvalifikácie na MS 2022.

Divákom ponúkame veľmi atraktívne športové podujatia. V tomto roku sme si ešte nestihli vydýchnuť z hokejových a futbalových šampionátov a krátko po olympiáde sme odvysielali kvalifikačné zápasy našej hokejovej reprezentácie na ZOH 2022 s mimoriadnou diváckou odozvou."

"Som presvedčený, že s rovnakým úspechom sa stretne aj futbalová kvalifikácia na MS 2022, ktorou odštartujeme jeseň," hovoríriaditeľ Sekcie športu RTVS Matej Hajko.

Komentovať bude opäť Marcel Merčiak

Kvalifikačné zápasy budú komentovať Marcel Merčiak a Marián Zeman. V štúdiu sa divákom prihovoria Ľuboš Hlavena, Stanislav Šesták a Peter Ďuriš.

Celé zápasy budú naživo komentované aj pre poslucháčov Rádia Slovensko. Počas prvých dvoch zápasov sa komentovania ujmú Martin Kaigl a Adam Bohuš, utorkový zápasbude komentovať dvojica Martin Kaigl a Michal Dutka.

„Kvalifikačné zápasy hokejovej reprezentácie sa konečne mohli hrať za účasti divákov, čo podujatiu dodalo úžasnú emóciu a jedinečnú atmosféru."

Teším sa, že aj naša futbalová reprezentácia si konečne bude môcť užiť zápasy s podporou živého publika. Ide o skutočne dôležité zápasy, ktoré výrazne naznačia, aká bude budúcnosť kvalifikácie spolu so slovenskou reprezentáciou," dodáva Matej Hajko.

FOTO: TASR

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia