Úvod Novinky Tipy z programu
Adelino Trochu inak má atraktívne novinky
Adelino Trochu inak má atraktívne novinky

Adelino Trochu inak má atraktívne novinky

Zmení sa nielen periodicita vysielania, ale aj priestory, v ktorých sa nakrúca.

Obľúbená talkshow Adely Vinczeovej prichádza na obrazovky Dvojky s novou sériou a ďalšími výnimočnými a originálnymi hosťami. Pre všetkých fanúšikov tejto relácie si RTVS pripravila prekvapenie.


Novátori, rebeli, vynálezcovia, svojrázni umelci i unikátne osobnosti dostanú na obrazovke dvojnásobný priestor, z čoho sa teší aj samotná moderátorka.

„Vnímam to tak, že Trochu inak je priestorom pre zaujímavé svety. Takže TIE dostávajú dvojitú možnosť sa zviditeľniť. Verím, že v nejakej verzii sa už konečne vrátime aj ku kontaktu s obecenstvom a že táto periodicita bude novým nádychom pre fanúšikov aj celý tím," povedala Adela Vinczeová.

„Zmenou periodicity vysielania na dvojtýždennú chceme vytvoriť relácii Trochu inak s Adelou stabilnejší vysielací priestor na obrazovkách Dvojky. Takýto typ relácie si to rozhodne zaslúži a veríme, že divákov táto zmena poteší," hovorí generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

Kamila Magálová a Adela Vinczeová v Trochu inak.jpg

Výnimoční hostia

Pozvanie do prvej premiérovej časti novej sezóny relácie prijala vynikajúca slovenská herečka Kamila Magálová, matematik Zbyněk Kubáček a youtuberka Eva Petrikovičová, ktorá sa venuje téme obezity. Hudobným hosťom bude Paper Moon Trio.

Nové priestory

Zmeny sa dotkli aj miesta, na ktorom sa bude relácia nakrúcať. Z SND sa nakrúcanie od septembra presúva do komornejších priestorov Divadla L+S.

Diváci, ktorí si lístky zakúpia, tak môžu zažiť Adelu a jej hostí zblízka podľa aktuálne platných nariadení v režime OTP (očkovaní, testovaní, prekonali COVID).

Prvú premiérovú časť Trochu inak s Adelou si diváci Dvojky budú môcť vychutnať už v piatok 10. septembra o 22.15 h.

Druhá premiérová časť novej sezóny relácie je naplánovaná na 24. septembra a diváci sa v nasledujúcich častiach môžu tešiť aj na Borisa Valábika, Daru Rolins, Fera Joke-a, či moderátorku RTVS Svetlanu Surovú.

Všetky časti relácie si môžete pozrieť zadarmo a bez reklamy v online archíve.

Foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia