Úvod Novinky Tipy z programu
Pápež František na Slovensku. Nedeľný program vysielania RTVS
Pápež František na Slovensku. Nedeľný program vysielania RTVS

Pápež František na Slovensku. Nedeľný program vysielania RTVS

Historickú návštevu pápeža Františka sprostredkuje RTVS v exkluzívnych mimoriadnych štúdiách, spravodajstve, priamych prenosoch z verejných podujatí a ďalších programoch.

Vo vysielaní Dvojky nájdu diváci už v nedeľu 12. septembra o 11.00 h premiéru dokumentu Pripravení na Svätého Otca, ktorý zachytáva prípravu veriacich na návštevu Svätého Otca Františka v Košiciach a v Prešove.


Dokument divákom ukáže výnimočnú atmosféru príprav, ktorú prežívajú organizátori, dobrovoľníci, ale aj samotní veriaci v Košiciach, kde sa pápež František stretne s mladými ľuďmi i rómskou komunitou a v Prešove.

Po tomto dokumente, o 11.30 h, prinesie Dvojka priamy prenos zo záverečnej svätej omše z 52. Medzinárodného eucharistického kongresu na Námestí hrdinov v Budapešti, ktorú bude celebrovať pápež František.

Od 15.00 h bude v nedeľu návšteva Svätého Otca dominovať vysielaniu Jednotky. Odštartuje Mimoriadnym spravodajstvom Pápež František na Slovensku, v ktorom moderátor Ľubomír Bajaník s hosťami prinesie aktuálne informácie o návšteve pápeža, spolu so živými vstupmi redaktorov spravodajstva.

Tí prinesú divákom všetky dôležité momenty a prvé kroky pápeža Františka na Slovensku. O 15.30 h sprostredkuje Jednotka naživo Oficiálne prijatie na medzinárodnom letisku v Bratislave a následne aj Ekumenické stretnutie na Apoštolskej nunciatúre v Bratislave s príhovorom pontifika.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia