Úvod Novinky Tipy z programu
Pápež František na Slovensku. Utorňajší program vysielania RTVS
Pápež František na Slovensku. Utorňajší program vysielania RTVS

Pápež František na Slovensku. Utorňajší program vysielania RTVS

Svätý Otec je v utorok na východnom Slovensku. Štáby RTVS sú s ním.

Utorok 14. septembra uvedie RTVS na Dvojke o 14.50 h dokumentárny film mapujúci druhú návštevu pápeža Jána Pavla II. pod názvom Ján Pavol II. na východnom Slovensku.

Jednotka odštartuje utorkové špeciálne vysielanie o 9.00 h Mimoriadnym spravodajstvom.

O 10.30 h v priamom prenose odvysiela Jednotka Božskú liturgia sv. Jána Chryzostoma pred Mestskou športovou halou v Prešove, ktorú budú komentovať a prekladať gréckokatolícki kňazi Ján Krupa a Rastislav Čížik.

Od 10.20 h sprostredkuje komentovaný prenos bohoslužby poslucháčom aj Rádio Slovensko a Rádio Regina. Mimoriadne spravodajstvo s aktuálnymi informáciami o návšteve pápeža na Slovensku odvysiela Jednotka v utorok aj o 12.30 h a 15.30 h.

O 16.00 h na Jednotke si budú môcť diváci pozrieť naživo Stretnutie s rómskou komunitou na Luníku IX. s príhovorom pápeža a 17.00 h rovnako naživo a s príhovorom Svätého Otca aj Stretnutie s mladými na Štadióne Lokomotíva v Košiciach.

Tematické vysielanie a cestu pápeža Františka po Slovensku zavŕši Jednotka o 14.40 h životopisným filmom v oboch častiach za sebou Volajte ma František a o 20.30 h filmovým príbehom o zjaveniach Panny Márie Fatima.

V utorok na obrazovkách televíznej Trojky privítajú v špeciálnej časti relácie Klub na Trojke o 20.40 h moderátori Katka Brychtová a Marcel Hanáček hovorcu Konferencie biskupov Slovenska Martina Kramaru, rehoľné sestry Klarissu Baníkovú a Martu Emíliu Heškovú zo slovenskej provincie Congregatio Jesu a cirkevného historika Gabriela Hunčagu.

Foto: TASR
25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia