Úvod Novinky Tipy z programu
Preteky Petry Vlhovej opäť s RTVS. Svetový pohár štartuje v sobotu
Preteky Petry Vlhovej opäť s RTVS. Svetový pohár štartuje v sobotu

Preteky Petry Vlhovej opäť s RTVS. Svetový pohár štartuje v sobotu

Na Dvojke môžete túto sobotu sledovať obidve kolá pretekov Svetového pohára aj s Petrou Vlhovou.

Už túto sobotu 23. októbra odštartuje Svetový pohár v alpskom lyžovaní, v rámci ktorého sa predstaví aj fenomenálna Petra Vlhová.

RTVS odvysiela obidve kolá pretekov v obrovskom slalome v Söldene na Dvojke.

Vysielanie odštartuje štúdiom o 9.45 h, prvé kolo začne o 10.00 h a na druhé kolo sa diváci môžu tešiť od 13.00 h. Preteky budú môcť diváci sledovať aj online na webe www.rtvs.sk.

20211011_vlhova815907.jpg

„RTVS je na Slovensku dominantným vysielateľom športových prenosov, a svoju pozíciu obhajuje aj v rámci neustále narastajúcej konkurencie. V aktuálnej sezóne odvysielame 13 pretekov v kategórii žien v rámci Svetového pohára v alpskom lyžovaní. Tešíme sa, že aj v tejto sezóne ponúkneme divákom RTVS jedinečný športový zážitok zo Svetového pohára s exkluzívnou expertnou spoluprácou s Veronikou Velez-Zuzulovou,“ hovorí riaditeľ Sekcie športu RTVS Matej Hajko.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V rámci mužskej kategórie odvysiela RTVS vybrané preteky v rámci možností vysielacieho priestoru a najmä na základe úspechov bratov Žampovcov.

Štáb RTVS sprostredkuje divákom pri televíznych obrazovkách jedinečnú atmosféru a priame reakcie Petry Vlhovej aj priamo z dejiska. Divákov bude RTVS o pretekoch informovať aj prostredníctvom televízneho a rozhlasového spravodajstva.

Foto: TASR

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia