Úvod Novinky Tipy z programu
Monsterovci: Spomienka na legendárnu dvojicu znova ožíva
Monsterovci: Spomienka na legendárnu dvojicu znova ožíva

Monsterovci: Spomienka na legendárnu dvojicu znova ožíva

Tie najlepšie a najvtipnejšie televízne momenty v novej relácii Boli sme pri tom.

Boli sme pri tom, keď začala na Slovensku vysielať televízia. Boli sme pri tom, keď sa divákom z obrazoviek prihovárali televízne hlásateľky, boli sme pri tom, keď vďaka televíznych inscenáciám či reláciám vznikli nezabudnuteľné postavy...

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Napríklad takí Monsterovci – extravagantný pár z východu Slovenska, ktorý bavil divákov legendárneho programu SOS. Chruňa a Moru „stvoril“ Dano Dangl, ktorý si na vtipné skeče zaspomínal aj v novej relácii Boli sme pri tom.

Príde aj Noga a Skrúcaný

Ako skonštatovala moderátorka Adela Vinczeová, Dano nikdy nemal jednu charakteristickú postavu, ktorá by ho preslávila. On ich mal hneď niekoľko.

„Chruňa Monstera som mal veľmi rád. Keď sa raz naladíš na nejakú postavičku, v tom vieš improvizovať aj hodinu. Veľmi ma bavilo vymýšľať si pesničky a improvizovať,“ okomentoval svoje účinkovanie v humoristickej relácii obľúbený herec a komik.

V prvej epizóde relácie Boli sme pri tom, ktorá bude plná spomienok na najlepšie televízne momenty, uvidíte aj Olda Hlaváčka. Chýbať nebude ani Štefan Skrúcaný, ku ktorému sa v rámci hudobného čísla pripojí aj Miro Noga.

Nezmeškajte spomienkovú talkšou, ktorú uvidíte vo štvrtok o 20:30 hod. na Jednotke.

Zdroj úvodnej foto: archív RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia