Úvod Novinky Tipy z programu
Na okruhu :Šport ponúkne RTVS najlepší európsky futbal
Na okruhu :Šport ponúkne RTVS najlepší európsky futbal

Na okruhu :Šport ponúkne RTVS najlepší európsky futbal

RTVS ponúkne divákom na novej programovej službe :Šport už od budúceho roka stovky hodín špičkového európskeho futbalu. 

Diváci sa na novom televíznom okruhu :Šport môžu tešiť na highlighty z futbalových zápasov Ligy majstrov a tiež na 50-minútové magazíny zo zápasov španielskej La Ligy, nemeckej Bundesligy a talianskej Serie A.

Nový športový kanál na RTVS

Najlepšie momenty z európskeho futbalu si tak športoví fanúšikovia budú môcť užiť v premiére po skončení atraktívnych futbalových duelov a následne aj v reprízach. :Šport ponúkne divákom premiérovo až 83 highlightov z Ligy majstrov, 95 magazínov z La Ligy a rovnako 95 magazínov zo Serie A a 85 magazínov z Bundesligy.

„Okrem toho máme samozrejme práva aj na priame prenosy z ďalších dvoch sezón Európskej ligy a Európskej konferenčnej ligy, a tiež na zápasy slovenských futbalových mužstiev v predkolách Ligy majstrov a ďalších dvoch európskych súťaží. To dáva naozaj prémiovú mozaiku špičkového televízneho futbalového obsahu,“ dodáva riaditeľ sekcie športu RTVS Matej Hajko.

Šéf sekcie športu RTVS Matej Hajko

„Vrcholný európsky klubový futbal mal vždy svoje miesto v športovom vysielaní RTVS, predovšetkým prostredníctvom prenosov z európskych pohárových súťaží. Po necelých štyroch rokoch sa na naše obrazovky vracia Liga majstrov v sumáre toho najlepšieho a najpodstatnejšieho z futbalových stretnutí.

Marcel Merčiak

Mať Ligu majstrov v akomkoľvek divácky atraktívnom formáte bola jedna z našich priorít pri tvorbe plánov novej programovej služby. Sme radi, že práve v roku majstrovstiev sveta vo futbale sa na obrazovky Športu dostanú aj tri zo štyroch najsilnejších európskych líg. Fanúšikovia dostanú šancu vnímať skvelé výkony a vrcholné momenty špičkových futbalistov z popredných európskych klubov, ktoré budú na jeseň bezosporu najväčšími dodávateľmi hráčov na svetový šampionát v Katare,“ dopĺňa intendant programovej služby :Šport Marcel Merčiak.

Foto: RTVS a TASR

 

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia