Úvod Novinky Tipy z programu
5 programových trhákov RTVS v roku 2022. Pozrite sa, čo prinesieme
5 programových trhákov RTVS v roku 2022. Pozrite sa, čo prinesieme

5 programových trhákov RTVS v roku 2022. Pozrite sa, čo prinesieme

Neprepínajte. Televízny program RTVS čaká pestrý rok plný seriálov, športu a pečenia.

Viete, čo sa stane tento rok? My už áno. RTVS prinesie na svoje obrazovky program, aký tu ešte nebol. V priebehu roka čaká divákov populárny seriál, olympiáda či druhá séria šou Pečie celé Slovensko. A je toho oveľa viac.

Priznanie

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Všetko odštartujeme už v januári, keď sa naplno rozbehne voľné pokračovanie seriálu Hniezdo pod názvom Priznanie.

Už 9. januára môžu diváci na Jednotke sledovať prvú časť. Nový seriál bude plný lásky, ale aj napätia. Chýbať nebude kriminálna zápletka aj veľké tajomstvo. Divákov čakajú známe tváre ako Alexander Bárta, Soňa Norisová či Andrea Karnasová, ale aj nové postavy.

Nosný program RTVS v roku 2022:

  • január - Priznanie
  • február - ZOH v Pekingu
  • máj - MS v hokeji
  • jeseň - 2. séria šou Pečie celé Slovensko
  • november/ december - MS vo futbale

Seriál Priznanie dostal aj novú titulnú skladbu. Zložila ju kapela Peter Bič Project a vypočuť si ju môžete už teraz v článku, v ktorom sme spovedali samotného tvorcu. Pokiaľ sa neviete dočkať Priznania, pozrite si z archívu seriál Hniezdo a pripomeňte si udalosti prvej série.

ZOH Peking 2022

Vo februári sa bude zase na RTVS lyžovať či hrať hokej. Nová televízna stanica :ŠPORT totiž prinesie na obrazovky RTVS priame prenosy zo zimnej olympiády v Pekingu, kde budeme sledovať najmä výkony našich športovcov.

Nový športový kanál na RTVS Mobilný banner pre šport

Fanúšikovia sa môžu tešiť na obľúbených komentátorov pri pretekoch Petry Vlhovej, ale aj hokejistov Slovenska či biatlonistiek Paulíny a Ivony Fialkových.

„Rok 2022 bude mať množstvo šampionátov z letných olympijských športov a čakajú nás aj MS v hokeji. Kolorit všetkých zimných športov uvidia diváci pri našom vysielaní zo zimných olympijských hier v Pekingu,“ povedal pri spustení športového okruhu intendant televíznej stanice Marcel Merčiak.

Výročie na tróne Alžbety II.

V lete nazrieme do kráľovského dvora najsledovanejšej monarchie sveta. Veľkú Britániu totiž čakajú oslavy 70. výročia kráľovnej Alžbety II. na tróne. Na toto jubileum chystá Buckinghamský palác štvordňové oslavy, ktoré štartujú 2. júna. RTVS pri tejto príležitosti prispôsobí aj svoj program.

Pečie celé Slovensko

Tento rok čaká divákov RTVS aj druhá séria pekársko-cukrárskej šou Pečie celé Slovensko. Výnimočná šou patrila v uplynulom roku medzi najúspešnejšie relácie. Diváci sa opäť môžu tešiť na cukrárske umenie amatérskych cukrárov. Sladké recepty, ale aj emócie, ktoré boli súčasťou prvej série.

Tú vyhral Miroslav Macuľa, ktorého všetci poznali pod prezývkou Miňo. Ako prežíval svoju cestu súťažou, porozprával aj v rozhovore tesne po svojom triumfe. Zároveň vyzval ľudí, aby sa prihlasovali do druhej série.

„Nebojte sa, ak si aspoň trochu veríte, že viete piecť, prihláste sa. Získate nové skúseností, spoznáte skvelých ľudí, aspoň mne sa tak stalo a som za to rád,“ hovorí Miňo.

MS vo futbale 2022

Rok 2022 uzavrieme nezvyčajným spôsobom. Na prelome novembra a decembra totiž čaká fanúšikov futbalu svetový šampionát najpopulárnejšej hry sveta.

„Vo veľmi netradičnom čase, pred Vianocami nás čakajú majstrovstvá sveta vo futbale v Katare. Myslím, že to bude veľký vrchol športového roka 2022. Aj zo strany celosvetovej sledovanosti, aj zo strany záujmu nášho športového diváka,“ dodal Marcel Merčiak.

A to nie je všetko, program RTVS bude ako každý rok patriť aj priamym prenosom z kultúrno-spoločenských akcií ako Slovenka roka či Športovec roka. Takisto prinesieme charitatívny galavečer Noc Nádejí, ale aj obľúbený Dámsky klub.

Rovnako sa diváci môžu tešiť na tradičné šou ako Čo ja viem, Milujem Slovensko či Neskoro večer alebo relácie Silná zostava a Trochu inak s Adelou.

Ostaňte teda naladení na RTVS. Sledovať televíziu totiž môžete aj online na webe rtvs.sk a už aj prostredníctvom našej mobilnej aplikácie.

FOTO: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia