Úvod Novinky Tipy z programu
Víkendové rána na Jednotke patria deťom. 7+1 tip na detský program
Víkendové rána na Jednotke patria deťom. 7+1 tip na detský program

Víkendové rána na Jednotke patria deťom. 7+1 tip na detský program

Pripravte si chutné raňajky a posaďte sa pred televízne obrazovky. Karavan už čaká.

Každý víkend sa môžu menšie aj väčšie deti tešiť na zábavné detské pásmo s názvom Karavan, ktorým ich už tradične sprevádza moderátor Martin Vanek. Súčasťou Karavanu sú obľúbené animované rozprávky, aj zábavné či náučné relácie.

621-2910-0016-0005-stv1-20210918-karavan-0700.mp4

1. Údolie Muminovcov

Seriálová adaptácia svetoznámych príbehov z pera švédsky píšucej autorky Tove Janssonovej zavedie deti do nádherného údolia plného zábavy, dobrodružstva aj napätia. Neobyčajné príhody malých Muminovcov a ich verných priateľov si získali srdcia detí po celom svete. Sledujte ich aj vy každú sobotu a nedeľu ráno.

2. Fidlibum

Škriatok Fidlibum a jeho kamaráti už čakajú na všetky zvedavé deti, ktoré majú vždy množstvo otázok. Pre malých fyzikov či chemikov je pripravená relácia Fidlibumove rozprávky, v ktorej si škriatok vyskúša rôzne pokusy, triky či kúzla.

3. Čo budeme robiť

Ak ešte stále nemáte plán na rodinný víkend, inšpirovať sa môžete tipmi, ktoré si pre vás každý týždeň pripravuje relácia s názvom Čo budeme robiť. Vždy v sobotu ráno sú pre vás nachystané nové a zaujímavé tipy na športové či kultúrne podujatia, výlety do prírody a akcie pre celú rodinu.

4. Čekyho hudobný labák

Zábavná hudobná relácia plná skvelých pesničiek určená pre všetkých hudobných nadšencov. V Čekyho hudobnom labáku hudobník, skladateľ, komik a moderátor Marián Čekovský sprevádza každú sobotu svetom hudby. Deti sa zábavným spôsobom dozvedajú o tom, ako sa tvorí hudba a čo všetko je pri jej tvorbe dôležité.

5. Duel JUNIOR

Každú sobotu si deti môžu overiť a doplniť svoje znalosti s napínavou súťažou Duel JUNIOR, v ktorej rozhodujú nielen vedomosti, ale aj rozhľad, pohotovosť a taktika. Deti sa nielen zabavia, ale dozvedia sa aj množstvo zaujímavých faktov.

6. Zázračný ateliér

Odštartujte nedeľné ráno kreatívne spolu s obľúbenými moderátormi Jankou a Tomášom, ktorí majú vždy pripravené množstvo skvelých tipov. Detská relácia Zázračný ateliér učí deti variť, piecť, maľovať aj starať sa o záhradu.

Táraninky - Jednotka

7. Táraninky

Každú nedeľu sa deti schuti zasmejú s Mariánom Čekovským a jeho detskými hosťami. Talkšou Táraninky je plná smiechu a jedinečných detských výrokov, ktoré pobavia nielen deti, ale aj ich rodičov.

8. Poraď si

Ako si poradí štvorčlenný detský tím s náročnými úlohami, krízovými situáciami a veľkými výzvami? To sa dozviete vždy v nedeľu ráno v zábavnej a napínavej detskej súťaži s názvom Poraď si.

Na detské pásmo Karavan sa môžu detskí diváci tešiť každý víkend od 7:00 hod. na Jednotke.

Obľúbené rozprávky a zábavné relácie, ktoré zabavia aj naučia, nájdete aj v našom archíve, kde si ich môžete pozrieť zadarmo a bez reklám.

Nezabúdajte, že v e-shope RTVS nájdete knihy, oblečenie aj doplnky s motívmi obľúbených detských relácií a rozprávok.

FOTO: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia