Úvod Novinky Tipy z programu
Sledujte RTVS online. Objavte program na webe aj vy
Sledujte RTVS online. Objavte program na webe aj vy

Sledujte RTVS online. Objavte program na webe aj vy

Chcete si pozrieť správy, no vaše deti sledujú obľúbenú rozprávku? Nevadí. Pozrite sa prečo.

S RTVS už môžete sledovať programy kedykoľvek aj online. Okrem spravodajských relácií je najnovšie veľkým lákadlom seriál Priznanie.

Tento cyklus patrí medzi najpopulárnejšie novinky roka. Napínavá zápletka či nečakané zvraty hlavných postáv si totiž podmanili v prvých troch epizódach viac ako milión a pol divákov.

Pokiaľ ste nemali čas si tento zimný hit pozrieť v televízii, stačí nazrieť do televízneho archívu.

Popri napínavých seriáloch ako spomínané Priznanie, sa dokážete s RTVS aj dobre zabaviť.

A to napríklad pri šou Milujem Slovensko. Táto populárna relácia je tu s nami už deväť rokov a diváci si aktuálne vychutnávajú už 13. sériu. V premiére si ju môžete pozrieť v tradičnom čase v piatok večer.

Nevadí ani, pokiaľ vás tesne pred jej sledovaním prekvapí nečakaná návšteva. Túto zábavnú reláciu si môžete kedykoľvek pozrieť predsa z nášho televízneho archívu.

Hokej či futbal online

Hokejisti Slovenska soznali program na ZOH v Pekingu 2022.

Ten môžete využiť aj pri tradičnom zápolení s partnerkou o miesto pred televíziou. Väčšina z nás zrejme zažila situáciu, kedy chcel jeden člen domácnosti pozerať hokej alebo futbal, no v televízii išiel obľúbený program manželky či priateľky.

Týmto bojom je už koniec, pretože RTVS ponúka pôvodnú tvorbu práve v spomínanom archíve. Prípadne nastane kompromis a hokejový zápas sa bude pozerať cez mobilnú aplikáciu.

Okrem televízneho vysielania si na nej môžete naladiť aj to rozhlasové či počúvať naše podcasty. Vďaka moderným technológiám teda neprídete aj o ďalšie obľúbené relácie.

Online sa dá sledovať napríklad aj súťaž Čo ja viem, pri ktorej naplno využijete svoj mobil. Ale inak. Aplikácia Čo ja viem totiž ponúka možnosť pripojenia sa do súťaže v reálnom čase. Zažijete tak podobné pocity ako súťažiaci priamo v štúdiu.

Prostredníctvom webu rtvs.sk môžete tiež pozerať aj populárne vedomostno-súťažné relácie ako Duel, Fenomén21, ale aj zábavné šou Záhady tela či 5 proti 5.

Neskoro večer na webe

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Vtipné súboje rodín v televízii sa však neraz odohrávajú aj v skutočnosti. Rodinné dovolenky sú toho príkladom. Ale aj tie dokážu unaviť. Načerpať energiu je v takomto prípade najlepšie spánkom.

Tesne pred tým väčšine z nás možno prebehne hlavou nevinná otázka: „Ide dnes ešte niečo v televízii?“

Lenže TV prijímač na izbe chýba. V takomto prípade stačí vytiahnuť mobil, prostredníctvom ktorého zvládnete sledovať online zábavnú talkshow Neskoro večer alebo Boli sme pri tom.

A podobných situácií, kedy vás zachráni vysielanie online, je množstvo. Veď skúste to už teraz a pozerajte televíziu prostredníctvom webu rtvs.sk. Online vysielanie ponúka Jednotka, Dvojka, Trojka i :ŠPORT. Všetko vo vysokom rozlíšení.

25 50 75 90
Foto: Shutterstock, TASR

Živé vysielanie ??:??

Televízia