Úvod Novinky Tipy z programu
Jarné prázdniny spríjemní deťom kamarátka Bambuľka
Jarné prázdniny spríjemní deťom kamarátka Bambuľka

Jarné prázdniny spríjemní deťom kamarátka Bambuľka

Nezabudnuteľná roztomilá Bambuľka s dedom Jozefom zažije tie najkrajšie dobrodružstvá od 21. februára na Dvojke.

"Prišla stuhou previazaná škatuľka. A v nej bola, bola, bola, bola - Bambuľka!" Kto by si nepamätal tieto slová úvodnej piesne detského seriálového hitu s názvom Bambuľkine dobrodružstvá?

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Na príbehoch rozkošnej Bambuľky s dvomi copíkmi, ktorá prišla v balíku veľkom ako svet k dedovi Jozefovi vyrástlo niekoľko generácii.

40 rozprávkových rokov s Bambuľkou

Bambuľkine dobrodružstvá sa na televíznej obrazovke objavili prvýkrát v roku 1982, a tak dnes oslavujú okrúhlych 40 rokov.

V hlavných úlohách sa predstavili: Monika Haasová ako malá Bambuľka a Július Pántik, ktorého rola láskavého deda Jozefa, urobila nezabudnuteľným.

Ako si na natáčanie populárneho 30-dielneho televízneho seriálu spomína Monika Haasová? Pozrite si video.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Bambuľkine dobrodružstvá majú okrem zábavy a dobrodružstiev aj náučný rozmer - v každom dieli dedo Jozef malej Bambuľke, ktorá pochádza z Bambuľkova, vysvetľuje, ako sa správať a zachovať v rôznych situáciách.

Jarné prázdniny s Bambuľkou a dedom Jozefom

RTVS si pre malých (ale aj veľkých) pripravila 40 rozprávkových rokov s Bambuľkou - od pondelka 21. februára až do 11. marca na Dvojke odvysiela všetkých 30 dielov tohto legendárneho programu.

Jarné prázdniny s Bambuľkou budú trvať tri týždne a Bambuľka sa na najmenších teší od pondelka do piatku v dvoch častiach za sebou vždy od 11.15 hod na Dvojke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia