Úvod Novinky Tipy z programu
Boris a Brambor sú späť: Novú sériu odštartuje bronzový olympionik
Boris a Brambor sú späť: Novú sériu odštartuje bronzový olympionik

Boris a Brambor sú späť: Novú sériu odštartuje bronzový olympionik

Na obrazovky RTVS sa vracajú Boris Valábik a Marián Gáborík so svojou talkšou.

Už v piatok 11. marca po 22.00 h sa na obrazovky RTVS vracia talkšou Borisa Valábika a Mariána Gáboríka Boris & Brambor. Obľúbená relácia prinesie opäť zaujímavých hostí, ktorých dvaja moderátori podrobia nečakaným otázkam zo zákulisia sveta športu či šoubiznisu.

Úspešná relácia bývalého skvelého strelca NHL Mariána Gáboríka a hokejového analytika RTVS, bývalého profesionálneho obrancu Borisa Valábika si získala obľubu spočiatku u mnohých poslucháčov ako podcast a neskôr aj divákov na obrazovkách RTVS.

_MKF2148 (1).jpg

Už 11. marca sa Boris & Brambor vracajú v druhej sérii. Diváci RTVS si budú môcť pozrieť premiéru každý piatok po 22.00 h na programe :ŠPORT a reprízu hneď v sobotu po 22.00 h na Jednotke.

Prvým hosťom druhej série relácie bude Pavol Regenda, bronzový olympionik, iba 22-ročný hokejista z Michaloviec. „Tešíme sa, že prvá zo 16 pripravovaných epizód prinesie práve tohto hosťa. To, že bývalí skvelí hokejisti budú hostiť aktuálneho bronzového olympionika, sľubuje skvelé rozhovory a najmä živé emócie,” povedal Pavol Gašpar, dramaturg relácie.

_MKF2430.jpg

Diváci sa môžu tešiť na osvedčený model relácie, čiže živé scénky či aktivity šité priamo na mieru hostí. „V ďalších epizódach budú hosťami napríklad Janka Kovalčíková, Oto Haščák, Veronika Zuzulová, Juraj Kemka, Katka Knechtová, Ladislav Nagy a ďalší.”

Prezradíme, že Katka Knechtová zaspieva naživo špeciálne otextovanú pieseň Spomaľ.

Nakrúcanie prebieha stále za sprísnených protipandemických opatrení. Tieto komplikácie však nebudú mať žiadny vplyv na výkony moderátorov, ktorí sú už o niečo skúsenejší aj pred kamerami. „Nie je tajomstvom, že pre nás s Mariánom neexistujú zakázané témy a keď niečo vyplynie z rozhovoru, tak sa na to jednoducho spýtame,” povedal Boris Valábik, ktorý iba zopakoval to, na čo sú už diváci talkšou zvyknutí.

25 50 75 90
Foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia