Úvod Novinky Tipy z programu
Na koncertnom maratóne pre Ukrajinu vystúpia svetové hviezdy
Na koncertnom maratóne pre Ukrajinu vystúpia svetové hviezdy

Na koncertnom maratóne pre Ukrajinu vystúpia svetové hviezdy

Za Slovensko sa prihovorí Štefan Štec, tešiť sa môžete aj na kapelu Imagine Dragons.

Sledujte medzinárodný charitatívny koncertný maratón Save Ukraine – #StopWar, ktorý odvysiela :24-ka a Dvojka v nedeľu 27. marca o 17:30 hod.

Vysielanie budú šíriť televízne kanály v dvadsiatich krajinách Európy. Spojenie hudobníkov, umelcov, občianskych aktivistov, hercov či športovcov a dobrovoľníkov bude možné sledovať aj prostredníctvom online streamov a sociálnych sietí.

Pred, počas a po vysielaní budú môcť diváci prispieť na riešenie humanitárnych problémov na Ukrajine. Podujatím budú divákov sprevádzať Ida Nowakovska, Donald Arleth, ale aj ukrajinskí moderátori Máša Jefrosinina a Timur Mirošničenko.

Za Slovensko sa prihovorí Štefan Štec

Na pódiu sa vystrieda množstvo svetoznámych hudobníkov a kapiel vrátane Imagine Dragons, Craiga Davida, vystúpi aj Fatboy Slim a mnohí ďalší. Za Slovensko vyjadrí solidaritu a podporu mieru spevák Štefan Štec, ktorý má rusínske korene a do programu prispeje spevom aj silným odkazom.

RTVS si plne uvedomuje svoju zodpovednosť a úlohu verejnoprávneho vysielateľa, a to obzvlášť v súvislosti s vojnou na Ukrajine. Oceňujeme iniciatívu kolegov z TVP a sme radi, že môžeme byť súčasťou tohto medzinárodného projektu a prispieť tak k upriameniu pozornosti na utrpenie ukrajinských občanov, odsúdiť ruskú agresiu a šíriť mierové posolstvo. Celá Európa a celý svet upriamuje svoj zrak na Ukrajinu, ktorá sa stala obeťou bezprecedentnej vojenskej agresie a je mimoriadne dôležité najmä v týchto časoch podporovať myšlienku jednoty a solidarity celého sveta,“ hovorí generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

RTVS online: 25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia