Úvod Novinky Tipy z programu
Sledujte romantickú komédiu o protikladoch, ktoré sa priťahujú
Sledujte romantickú komédiu o protikladoch, ktoré sa priťahujú

Sledujte romantickú komédiu o protikladoch, ktoré sa priťahujú

Úzkostný profesor a energická čašníčka zistia, že láska je nepredvídateľná.

Nemeckú komédiu Láska sa nedá spočítať vysielame v utorok večer na Jednotke.

Profesor Leonard Damovsky trpí úzkosťami a fóbiou zo sociálneho kontaktu s inými ľuďmi. Miluje čísla a užíva si samotu, ktorú však náhle naruší rozhodnutie vedúceho katedry.

Ten zaháji nový projekt, ktorého súčasťou je aj zmena pracovnej náplne Leonarda. Hanblivý profesor dostane za úlohu viesť nový cyklus prednášok venovaných čaru čísel.

Láska sa nedá spočítať - film na Jednotke 1.png

Profesor, ktorý nenávidí kontakt s inými ľuďmi, sa zrazu musí postaviť pred desiatky študentov a ukázať im, že matematika nemusí byť nudná.

Láska je silnejšia než strach

Aby toho nebolo málo, vedúci katedry sa rozhodne zamestnať zhovorčivú čašníčku Judith, ktorá pracuje v univerzitnej kaviarni.

RTVS online:

Energická čašníčka si prenajíma lacný byt patriaci univerzite, o ktorý môže čoskoro prísť. Podmienkou pre predĺženie nájomnej zmluvy je totiž práca na univerzite.

Judith sa tak stane asistentkou tichého Leonarda, ktorý sa s jej prítomnosťou nedokáže zmieriť. Okrem toho, že matematika jej nič nehovorí, je hlučná a energická – absolútny opak úzkostného Leonarda.

Asistentka a profesor však postupne prekonávajú komunikačnú bariéru a zisťujú, že láska sa nedá spočítať. Bariéra medzi nimi je náhle preč a obaja cítia niečo celkom nové – vzájomnú príťažlivosť a lásku.

Nenechajte si ujsť romantickú komédiu Láska sa nedá spočítať v utorok o 20:30 hod. na Jednotke.

FOTO: Facebook / PR Heike Ackermann a Instagram / Das Erste

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia