Úvod Novinky Tipy z programu
Valábik o hokeji a Čo ja viem: Trefná poznámka na silnú vôľu
Valábik o hokeji a Čo ja viem: Trefná poznámka na silnú vôľu

Valábik o hokeji a Čo ja viem: Trefná poznámka na silnú vôľu

Dlhoročný hokejista si počas kariéry vždy veril. Pred Čo ja viem je všetko inak, fyzickou silou a vôľou vedomosti neovplyvní.

Opäť sa stretnú tí, ktorí už v minulosti v šou Čo ja viem zvíťazili. Bývalý hokejový obranca a expert RTVS Boris Valábik v januári 2020 zvíťazil v konkurencii Baše Števulovej a Atillu Végha. Vo finále spoločne so študentom Róbertom Druskom nahral 5600 eur.

Verí si aj v deviatej sérii? „Popravde nie. Mám príliš dobrých súperov a bol som pol roka na otcovskej dovolenke. Už chápem, prečo mi manželka hovorí, že počas materskej dovolenky osprostieva,“ povedal tesne pred vstupom do štúdia. Táto časť sa nahrávala tesne pred olympijskými hrami, keď Valábik končil viac ako pol roka intenzívnej starostlivosti o dcérku Viktóriu.

Jeho príprava na druhé účinkovanie v Čo ja viem teda bola veľmi obmedzená. „Príprava bola prebaliť, zahrať sa, nakŕmiť, uložiť do postielky a takto dookola asi šesť mesiacov,“ opísal s plnou vážnosťou.

Valábik už síce je otcom, ale väčšinou život prežil ako hokejista. Silná vôľa a ochota bojovať sú teda jeho silnými stránkami. „To hej. Ale v Čo ja viem je menej fyzickej aktivity, ktorú môžeš ovplyvniť vôľou. Tu mi tá vôľa bude na dve veci,“ porovnal.

Čo ja viem s Borisom Valábikom, hercom Marošom Kramárom a bývalým kajakárom Jurajom Bačom vysielame vo štvrtok od 20:30 hod. na Jednotke. Pomocou mobilnej aplikácie s nami hráte aj vy a môžete ak vyplníte svoje údaje, môžete vyhrať.

25 50 75 90
RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia