Úvod Novinky Tipy z programu
Čekyho hudobný labák je znova otvorený. Sledujte nové časti
Čekyho hudobný labák je znova otvorený. Sledujte nové časti

Čekyho hudobný labák je znova otvorený. Sledujte nové časti

Spoznajte nové hudobné štýly, buďte pri tvorbe nových pesničiek, nezmeškajte skvelých hudobných hostí.

Čekyho hudobný labák hlási návrat na televízne obrazovky s novými časťami. Spoznajte ďalšie hudobné žánre, ale aj nádejných hudobníkov či významné osobnosti z hudby.

Nové časti obľúbenej relácie s Mariánom Čekovským prinesú nielen nové tváre, ale aj nové autorské pesničky s originálnymi textami.

Výsledkom každej relácie bude pesnička takmer vždy na originálnu hudbu a text v rôznych žánroch. Deti, ktoré v relácii účinkujú, sa podieľajú na tvorbe aj interpretácii skladieb.

Do labáku príde aj skupina Polemic či Martin Madej

Prvá séria Čekyho hudobného labáku sa začala vysielať v septembri 2021 a dočkala sa 14 epizód. Jej súčasťou boli aj dve tzv. strihové časti.

„Marián je nekonečná studnica nápadov. Baví, inšpiruje a motivuje nielen deti, ale aj nás v kreatívnom a realizačnom štábe,“ povedala kreatívna producentka Ingrid Dezijn.

V nových častiach relácie, ktorú vyrába košické štúdio RTVS, sa spolu s Čekym objaví aj Veronika Husovská, Martin Madej, skupina Polemic, Pavol Hammel či Pišta Vandal.

„Všetci naši hostia sú dôkazom, že hudba ich baví celý život. A o to nám ide aj vo vzťahu k deťom,“ povedal známy hudobník a moderátor relácie Marián Čekovský.

Čekyho hudobný labák v sobotu o 9:00 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia