Úvod Novinky Tipy z programu
Megahit S úsmevom ako ho nepoznáte. Vystúpenie, ktoré vás naladí
Megahit S úsmevom ako ho nepoznáte. Vystúpenie, ktoré vás naladí

Megahit S úsmevom ako ho nepoznáte. Vystúpenie, ktoré vás naladí

Sledujte, čo sa dialo na streche Slovenského rozhlasu. Tretia séria šou S úsmevom po Slovensku odštartovala veľkolepo.

Vo štvrtok 21. apríla odštartovala na obrazovkách Jednotky nová séria dobrodružnej šou S úsmevom po Slovensku.

Janka Kovalčíková, Dominika Kavaschová, Čeky, Šoko a Boris Valábik odštartovali tretiu sériu veľkolepo – na streche Slovenského rozhlasu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Aj v tejto sérii vás čaká množstvo zaujímavých tipov na miesta a výlety, ktoré sa oplatí absolvovať. Pätica cestovateľov vám predstaví tiež inšpiratívnych ľudí a zákutia, ktoré ste možno doteraz nepoznali.

Nazrite nielen na strechu obrátenej pyramídy, ale aj priamo do nej. Jej projekt vznikol už v roku 1967, stavbu však dokončili až v roku 1983.

Okrem rozhlasových štúdií sa v budove Slovenského rozhlasu nachádza aj veľká koncertná sieň a tiež jeden z najväčších orgánov na Slovensku.

Sledujte S úsmevom po Slovensku aj v online archíve

Keď sa už budete túlať uličkami nášho hlavného mesta, rozhodne nevynechajte ani modernú časť, ktorá vyrástla neďaleko hlavnej autobusovej stanice.

Bratislavský „downtown“ ponúka možnosť skvelej prechádzky či oddychu v niektorej z kaviarní či bistier. Moderná architektúra sa tu prelína s históriou. Skvelým príkladom je budova Jurkovičovej teplárne z roku 1942.

Pojazdní turisti si môžu od ruchu hlavného mesta oddýchnuť napríklad na farme, ktorá je tiež jedným z tipov programu S úsmevom po Slovensku. Nachádza sa neďaleko Bratislavy a jej návšteva poteší milovníkov prírody, zvierat a rovnako aj chutného jedla.

Celú epizódu nájdete v našom online archíve, samozrejme zadarmo a bez reklamy. Ďalšiu epizódu cestovateľskej šou si môžete pozrieť vo štvrtok večer na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia