Úvod Novinky Tipy z programu
Spravodajská :24 pridáva do vysielania atraktívne novinky
Spravodajská :24 pridáva do vysielania atraktívne novinky

Spravodajská :24 pridáva do vysielania atraktívne novinky

S novou štruktúrou počíta od 4. júla, posledný júnový večer prinesie špeciálne vysielanie Václav Klaus a Vladimír Mečiar po 30 rokoch.

Spravodajská televízia :24 začne s novou vysielacou štruktúrou od 4. júla , do vysielania zaradzuje niekoľko nových relácií. Viac nám prezradil intendant Alfonz Šuran .

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Televízia :24 prinesie od leta viac správ, viac informácií, aby sme viac priblížili spravodajskej televízii na modernej úrovni,“ povedal Šuran.

Jednou z noviniek bude relácia Svet 24 , ktorá bude zhrnutím všetkého aktuálneho, čo sa stalo v zahraničí za uplynulých pár hodín.

Relácia s názvom Na tému , ktorú bude :24-ka vysielať o 12:30 hod. , bude pohľadom na vnútropolitické udalosti a v rámci ekonomického spravodajstva pribudne Ekonomika 24 .

Špeciálne vysielanie vo štvrtok o 17:20 hod. na :24

Diváci sa môžu tešiť aj na rozšírené zahraničné spravodajstvo od BBC News , ktoré bude tlmočené do slovenčiny . Chýbať nebudú ani týždenné súhrny Týždeň v ekonomike a Týždeň vo svete.

Pri príležitosti 30. výročia vzniku Slovenskej republiky sa vo vysielaní :24-ky objaví špeciálne vysielanie Mečiar-Klaus . Hosťami budú nielen niekdajší premiéri, ale aj politickí komentátori Marián Leško a Július Gembický .

Aktuálne informácie z domova, zo sveta, ale aj sveta športu či regiónov, nájdete v našich ďalších spravodajských reláciách a tiež na webe spravy.rtvs.sk .

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia