Úvod Novinky Tipy z programu
Pozývame na Deň otvorených dverí RTVS v Banskej Bystrici
Pozývame na Deň otvorených dverí RTVS v Banskej Bystrici

Pozývame na Deň otvorených dverí RTVS v Banskej Bystrici

Pozrite si program a zažite skvelý deň v spoločnosti obľúbených redaktorov, moderátorov či hudobníkov.

Banskobystrické štúdio RTVS otvára svoje brány pre všetkých divákov, ale aj poslucháčov, ktorí chcú nahliadnuť do zákulisia televízie i rozhlasu.

Príďte v sobotu 16. júla do RTVS v Banskej Bystrici a prežite fantastický deň v spoločnosti obľúbených moderátorov, redaktorov Rádia Regina Stred či hudobníkov.

292441551_5842333199129244_4707012562543588914_n.png

Pozrite sa, ako vzniká rozhlasové vysielanie, zistite, ako sa pripravujú relácie, rozhovory či reportáže, stretnite obľúbených moderátorov a ešte oveľa viac.

Program sa začína o 9:00 hod. Počas dňa vystúpi moderátor a hudobník Juraj Bača, skupina Balkansambel, chýbať nebude ani Ján Ambróz či Vladimír Homola s Podjavorskou muzikou.

Špecifikom Dňa otvorených dverí je to, že dvere otvárame aj na pracoviskách, ktoré sú bežne pre návštevníkov nedostupné. Naši diváci a poslucháči sa môžu osobne stretnút so svojimi obľúbenými tvárami z obrazovky či hlasmi z éteru. Zároveň môžu byť pri tom, ako sa realizuje napríklad rozhlasová hra alebo ako vyrábame dabing“ prezrádza riaditeľ Štúdia RTVS Banská Bystrica Miroslav Debnár.

Farmárska revue naživo v špeciálnom vydaní

Nezmeškajte stretnutie s Jánom Škorňom, moderátorom úspešnej relácie Farmárska revue, ktorá oslavuje pätnásť rokov.

V špeciálnom vydaní, ktoré budú môcť sledovať návštevníci Dňa otvorených dverí RTVS v Banskej Bystrici naživo, privítame ovocinárskeho experta Ľudovíta Vašša a príde aj slovenský pomológ – profesor Ivan Hričovský.

Reláciu Farmárska revue ŠPECIÁL uvidia diváci na obrazovkách RTVS v sobotu 16. júla o 13.00 h na Dvojke. Celodenný program je pre návštevníkov pripravený od 9:00 hod. do 17:00 hod.

Najmenších čaká vystúpenie sokoliarov zo Štiavnických Baní, ale aj vystúpenie Divadla pod balkónom či celodenná aktivita v lesnej pedagogike, ktorú štúdio pripravilo v spolupráci s Lesmi Slovenskej republiky.

Z Dňa otvorených dverí RTVS v Banskej Bystrici si odnesiete nielen množstvo skvelých zážitkov, ale možno aj nejaký pekný darček. K dispozícii bude stánok Kreatívneho centra RTVS, ale aj vydavateľstva RTVS s produktami známymi z nášho e-shopu.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia