Úvod Novinky Tipy z programu
Romantická premiéra. Sledujte 3. sériu Toskánskej vášne
Romantická premiéra. Sledujte 3. sériu Toskánskej vášne

Romantická premiéra. Sledujte 3. sériu Toskánskej vášne

Nenechajte si ujsť taliansky seriál z očarujúceho prostredia toskánskych viníc.

Hlavnou hrdinkou talianskeho seriálu Toskánska vášeň je Aurora Taviani. Mladá žena bola osem rokov väznená za vraždu bohatého vinohradníka Lucu Monforteho, ktorú však nespáchala.

Po návrate z väzenia do rodného domu musí čeliť intrigám, nenávisti a krivým obvineniam. Napriek tomu sa nevzdáva a sama proti všetkým bojuje za svoju slobodu a nezávislosť.

Toskánska Vášeň.jpg

V rodnom meste sa stretáva aj so synom zavraždeného a svojím bývalým priateľom Alessandrom. Ten na Auroru celkom zanevrel a odmieta jej odpustiť. Po boku Aurory stoja len jej dve sestry, ktoré sa snažia očistiť meno rodiny a nájsť svoju matku. Tá zmizla krátko po vražde a odvtedy ju nik nevidel.

Očarujúci región s chuťou vína

Dramatický príbeh Aurory sa odohráva na pozadí nádherných toskánskych viníc, kopcov a spletitých uličiek. Divák sa tak môže tešiť nielen na strhujúci príbeh, ale očarí ho aj krásne prostredie.

Talianske Toskánsko sa právom radí medzi najkrajšie regióny krajiny. Nájdeme tu množstvo olivových sadov, slnkom zaliatych viníc aj vynikajúcu kuchyňu. Hlavným mestom regiónu je Florencia, známa predovšetkým ako kolíska renesančného umenia.

Očarujúci región sme navštívili aj v rámci gastronomického cestopisu Cestou necestou. Kultúrou, gastronómiou a prírodou nás previedla Slovenka Mária, ktorú Toskánsko zlákalo pred viac ako 15 rokmi.

Sledujte novú sériu Toskánskej vášne každý utorok večer o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90
FOTO: Facebook / Le tre rose di Eva

Živé vysielanie ??:??

Televízia