Úvod Novinky Tipy z programu
Rádio Slovensko pomáha ľuďom v núdzi bicyklovaním. Pridajte sa
Rádio Slovensko pomáha ľuďom v núdzi bicyklovaním. Pridajte sa

Rádio Slovensko pomáha ľuďom v núdzi bicyklovaním. Pridajte sa

Prvého augusta štartuje vďaka Rádiu Slovensko opäť športovo-charitatívny projekt Rádio Slovensko Slovensku.

Rádio Slovensko chce v spolupráci s neziskovou organizáciou Ľudia ľuďom už po druhýkrát pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú.

Cieľom projektu Rádio Slovensko Slovensku bude aj tento rok predstaviť vám príbehy ľudí, ktorí to nemajú jednoduché a zároveň vás vziať do rôznych kútov Slovenska. Sprievodkyňou na bicykli bude redaktorka Marianna Kovácsová.

Je nejaký úsek, ktorého sa Marianna obáva? Sledujte celý rozhovor! Mariana v ňom spomína aj na nepríjemný zážitok, ktorý sa jej stal hneď prvý deň minuloročnej jazdy:

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

“V spolupráci s Ľudia ľuďom sme vybrali 20 silných príbehov, ktoré každé ráno predstavíme poslucháčom. V druhej polovici projektu však predstavíme aj zaujímavé miesta Slovenska,” opisuje Marianna.

Začíname 1. augusta, pomáhať budeme do 26. augusta 2022.

“Odbicyklujem Slovensko od východu na západ pre to, aby som tieto ťažké príbehy zviditeľnila,” komentuje Marianna.

Minulý rok prešla moderátorka severnú trasu, tento rok bicyklom zdolá tú južnú. Ľudia sa môžu tešiť na jej cyklopotulky cez Trebišov, Nižnú Myšľu, Starú Baštu či Nové Zámky.

Pomôcť môžete aj vy

Tento rok môžete pomôcť dvadsiatim príbehom z nášho vysielania aj darcovskou správou SMS, v hodnote dve eurá. Minulý rok sa podarilo vyzbierať takmer 33-tisíc eur. Okrem SMS môžete prispieť aj na webovej stránke Rádia Slovenska a organizácie Ľudia ľuďom.

Baví vás bicyklovanie? Pripojte sa k Marianne!

“Každé ráno budeme avizovať, kde sa budeme ten deň nachádzať. Kto chce, môže to so mnou odbicyklovať. Ja budem len rada, keď budem mať nejakú partiu za sebou,” smeje sa Marianna.

25 50 75 90

Galéria

Marianna Kovácsová, Rádio Slovensko Slovensko.jpg Redaktorka Rádio Slovensko Marianna Kovácsová.jpg Projekt Rádio Slovensko Slovensku.jpg Rádio Slovensko Slovensku
Foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia