Úvod Novinky Tipy z programu
Ktorý program o varení a pečení je pre vás ten pravý?
Ktorý program o varení a pečení je pre vás ten pravý?

Ktorý program o varení a pečení je pre vás ten pravý?

Máte radšej recepty na koláče a torty alebo varenie s voňavými bylinkami?

Pečie celé Slovensko, Tajomstvo mojej kuchyne a Zdravá maškrta sú obľúbené relácie o varení na obrazovkách Jednotky z dielne RTVS. Štvoricu chutných programov od štvrtka 18. augusta doplní novinka – Herbář.

Ktorý z relácii je pre vás tá naj? Zistíte nižšie.

Pečie celé Slovensko

Pečie celé Slovenko 1 - druhý diel - vyhodnotenie technickej výzvy Zdroj: RTVS

Pečenie je vaša vášeň, pečiete nielen každý víkend, ale rúru zapínate aj počas týždňa. Torty, koláče, bábovky či štrúdle pečiete na počkanie, neváhate upiecť ani makrónky, pavlovky a trúfnete si aj na likérové špice.

Pri pečení sa radi zabávate, ak pečiete s kamarátmi, navzájom si pomáhate a vaše pekárske výtvory obdivujú ľudia na sociálnych sieťach.

Práve pre vás je ako stvorená najsladšia šou RTVS Pečie celé Slovensko. Inšpirácie z pekárskej súťaže nájdete na webe pecieceleslovensko.sk.

Tajomstvo mojej kuchyne

Tajomstvo mojej kuchyne - Anka Šišková, Gabo Kocák.jpg Zdroj: RTVS

Kuchyňa je vašim kráľovstvom a vy poznáte jej všetky tajomstvá. Z vašich hrncov rozvoniavajú lahodné polievky, rodinné obedy sú vďaka vašim receptom plné chutí a farieb a susedky doslova žobronia o recept na váš rodinný koláč.

Tajomstvo mojej kuchyne je to pravé orechové pre vás a aj šéfkuchár Gabo Kocák by od vás rád zopár kulinárskyhc fígľov pochytil.

Nová sezóna Tajomstva mojej kuchyne už od septembra na Jednotke. Dovtedy sa môžete inšpirovať receptami v online archíve relácie.

Zdravá maškrta

Zdravá maškrta s Kikou Kocian Zdroj: FB Zdravá maškrta

Jesť chutne, ale najmä zdravo – to je vaše heslo. Vo vašej kuchyni preto nechýbajú suroviny ako chia semiačka, kokosový cukor, špaldová múka či bezlepkové vločky.

Varíte ľahko, chutne, farebne a slané či sladké recepty pretvárate na zdravšiu verziu ako je to len možné.

Áno, relácia Zdravá maškrta s Kikou Kocian je vaším programom. Knihu Zdravá maškrta už isto máte v poličke knižnice, a ak nie, nájdete ju v eshope RTVS.

Herbář

Herbář o tradičných receptúrach v modernom šate Zdroj: RTVS

Z detstva si spomínate na čaj z materinej dúšky od babičky a bylinky sú vám blízke aj dnes nielen vo forme čaju. Keď ste prechladení alebo máte tráviace problémy, siahate po týchto daroch prírody. Veríte v ich liečivú moc ako aj chuť, ktorú dodajú každému jedlu.

Presne pre vás je ako stvorená originálna bylinková šou o jedle, zdraví a udržateľnosti Herbář, v ktorej sa naučíte tradičné receptúry v modernom poňatí.

Herbář v premiére už vo štvrtok 18. augusta o 13:55 hod na Jednotke.

25 50 75 90

Galéria

recept Tajomstvo mojej kuchyne.jpg Gabo Kocák, Zuzka Tlučková, Tajomstvo mojej kuchyne.jpg Miňo, Pečie celé Slovensko.jpg Porotkyne a moderátori pri pekárke Inge Moderátorky relácie Herbář Nová relácia Herbář
Foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia