Úvod Novinky Tipy z programu
Veľký návrat obľúbených programov RTVS na televízne obrazovky
Veľký návrat obľúbených programov RTVS na televízne obrazovky

Veľký návrat obľúbených programov RTVS na televízne obrazovky

Chýbať nebude Milujem Slovensko, Trochu inak či Tajomstvo mojej kuchyne.

September bude na Jednotke, Dvojke aj na :ŠPORT v znamení návratov. Divákov k obrazovkám prilákajú populárne relácie, ktoré mali počas leta pauzu.

Jednotka

Dámsky klub

Populárny magazín pre ženy štartuje od pondelka 5. septembra a okrem stálic - štyroch moderátoriek a zaujímavých tém z rôznych oblastí prinesie aj novinku v podobe rubriky Vitajte v kraji.

Milujem Slovensko

Moderátor Martin Nikodým a kapitáni tímov Adela Vinczeová a Dano Danglod 9. septembra roztočia koleso zábavy a vedomostí o Slovensku na Jednotke.

Pripravte sa na piatky, ktoré spestria nielen narodeninové oslavy, ale aj súťaživosť známych osobností.

Prvými súťažiacimi budú: Anna Šišková, Zuzana Konečná, Sarah Arató, Lukáš Latinák, Marián Miezga a Miro Noga.

Záhady tela

Zábavno-vedomostná šou o zdraví pod taktovkou moderátora Mariána Miezgu má od 10. septembra prichystané v talóne množstvo vtipných skečov a neuveriteľných mýtov a faktov o ľudskom tele.

V prvom, po prázdninovom diele sa predstavia: Jiřina Bohdalová, Maroš Kramár, Lucia Lužinská, Martin Babjak.

Neskoro večer

Talkšou Petra Marcina takisto štartuje novými časťami, tá prvá bude na Jednotke v sobotu 10. septembra. Moderátor Peter Marcin privíta hostí: hudobník Pavol Hammel, herečka Jana Labajová a spisovateľka Hana Lasicová.

Tajomstvo mojej kuchyne

Televízna kuchyňa sa znova rozvonia v nedeľu 11. septembra. Šéfkuchár Gabo Kocák odhalí kulinárske tajomstvá s ďalšou dámou – celý september sa bude o svoje chutné recepty deliť módna návrhárka Lýdia Eckhardt.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Dvojka

Trochu inak s Adelou

Už piatok 2. septembra sa môžete tešiť na večer s trochu inými hosťami na Dvojke, ktorých vyspovedá moderátorka Adela Vinczeová. Premiérová časť bude patriť speváčke a herečke Nele Pociskovej, Hynek Medřický a Eva Sadovská.

Večera s Havranom

Nový štart hlási aj diskusná relácia o spoločenských fenoménoch s moderátorom Michalom Havranom.

Už vo štvrtok 1. septembra sa s hosťami advokátom Rastislavom Železníkom, sudcom Radoslavom Procházkom a advokátkou Luciou Berdisovou - členkou súdnej rady, právničkou, akademičkou a ústavným sudcom Martinom Vernarským budú zaoberať témou Ústavy Slovenskej republiky.

Do kríža

Polemická relácia RTVS, ktorá hľadá odpovede na závažné spoločenské, politické, kultúrne a náboženské otázky sa vráti na obrazovky Dvojky od 7. septembra.

:ŠPORT

Na obrazovky stanice :ŠPORT sa po letnej pauze vráti hokejová TIPOS Extraliga (od 24. septembra) a takisto aj priame prenosy z Niké - palubovka 2022, prvý už v sobotu 3. septembra.

Chýbať nebudú ani futbalové zápasy Európskej a Konferenčnej ligy.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia