Úvod Novinky Tipy z programu
Adela Vinczeová v nemom úžase. Sledujte, čím sme ju prekvapili
Adela Vinczeová v nemom úžase. Sledujte, čím sme ju prekvapili

Adela Vinczeová v nemom úžase. Sledujte, čím sme ju prekvapili

S kamerou sme sa boli pozrieť na nakrúcanie nových častí obľúbenej šou Milujem Slovensko.

Dvanásta séria šou Milujem Slovensko štartuje v piatok 9. septembra o 20:30 hod. na Jednotke. „My sme tu už dvanásty krát?“ nestačila sa čudovať Adela.

Obľúbený program mal premiéru v roku 2013 a odvtedy sa v ňom vystriedali desiatky známych osobností, ktoré súťažili spolu s kapitánmi v dvoch tímoch.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Iné to nebude ani tentoraz. Tešiť sa môžete na moderátora Martina Nikodýma a tiež spomínaných kapitánov Adelu Vinczeovú a Dana Dangla. V relácii ON AIR sme nazreli do zákulisia príprav jednej z najsledovanejších šou na Slovensku.

„Vždy sa teším, vždy je to pre mňa práca ako dar. Nevyžaduje si to žiadnu prípravu, žiaden stres a ani úvahy dopredu,“ skonštatovala Adela po nakrúcaní prvej epizódy najnovšej série, ktorá sa začne vysielať už v piatok.

Novú sezónu odštartujú tímy zložené zo známych hercov

„Milujem Slovensko je fenomén, ktorý sa podarilo vytvoriť. Neviem, či je vôbec niečo tak dlho na obrazovke ako náš program,“ neskrýval nadšenie Dano. A to aj napriek tomu, že nakrúcanie relácie je intenzívne a niekedy aj únavné.

V priebehu siedmich dní vznikne aj desať nových epizód. Nás zaujímalo, ako je to so scenármi. Dokáže sa ich Martin v takom krátkom čase naučiť?

„Veľa vecí, ktoré mi pripravia scenáristi si zvýrazňujem a snažím sa každú z disciplín uviesť vždy trochu inak,“ prezradil moderátor, ktorý zároveň spomenul, že keď v Milujem Slovensko začínal, bol štyridsiatnik. Dnes je päťdesiatnik.

A energie má spolu s Adelou a Danom na rozdávanie. „Najlepšie na Milujem Slovensko je, že spája rodiny a podnecuje ľudí, aby boli hravejší,“ uzavrela Adela. V prvej jesennej epizóde budú hosťami herci z Divadla ASTORKA Korzo ´90.

25 50 75 90
Zdroj foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia