Úvod Novinky Tipy z programu
Hana Lasicová spomína na otca s láskou aj humorom
Hana Lasicová spomína na otca s láskou aj humorom

Hana Lasicová spomína na otca s láskou aj humorom

Pozrite sa, čo sa do najnovšej epizódy relácie s Petrom Marcinom nezmestilo.

Hana Lasicová si pred televíznymi kamerami zaspomínala na svojho otca.

Milan Lasica, ktorý bol dlhoročnou súčasťou Zlatých časov, skonal minulý rok vo veku 81 rokov po predstavení v divadle.

Lasica patril k najvýznamnejším osobnostiam slovenského kultúrneho a verejného života.

Povedali by ste však, že bol obrovský trémista? Podľa slov dcéry, Milan Lasica obľuboval najmä divadlo a nemal príliš v láske „filmovačky“.

Svojský humor si však dokázal zachovať aj mimo televíznych kamier či divadelných dosiek. Ako prezradila Hana Lasicová, jej otec vedel veľmi veľa vecí nielen vtipne okomentovať, ale aj „ofrflať“.

Toto sa do sobotnej relácie nezmestilo

Spomína si, ako cestovali na mesiac do Spojených štátov a otec Milan Lasica žiadal od zvyšných členov rodiny, aby sa zbalili do malého príručného kufra.

Do epizódy, ktorú ste na Jednotke mohli sledovať uplynulú sobotu, sa nezmestilo ani rozprávania Pavla Hammela o tom, ako takmer vyletel z vysokej školy.

„Nemohol som prestúpiť z druhého do tretieho ročníka, lebo som nemal zápočet z telesnej výchovy,“ prezradil obľúbený slovenský spevák.

„Nakoniec som v treťom ročníku, a to som dobre spravil, absolvoval lyžiarsky kurz s druháčkami. To som bol už taký poloslávny,“ okomentoval vtipne skúsenosť Hammel.

Lyžovať sa podľa vlastných slov nenaučil doteraz. Kompletné vydanie relácie Neskoro večer môžete pozrieť kedykoľvek v našom online archíve.

25 50 75 90
Foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia