Úvod Novinky Tipy z programu
Takýto hosť ešte v Záhadách tela nebol
Takýto hosť ešte v Záhadách tela nebol

Takýto hosť ešte v Záhadách tela nebol

Záhady tela pokračujú ďalšou premiérovou časťou v sobotu od 20:30 hod. na Jednotke.

Moderátor Marián Miezga privíta štvoricu zaujímavých hostí. Tentoraz budú súťažiť Matej Landl, Katarína Zatovičová, Ivan Bella a Yxo Dohňanský z hudobnej skupiny Hex.

Prvýkrát bude hosťom súťažno-zábavnej šou o zdraví človek, ktorý bol vo vesmíre. Reč je o brigádnom generálovi vo výslužbe, bývalom stíhacom pilotovi a prvom slovenskom kozmonautovi Ivanovi Bellovi.

„Je to veľký rozdiel, ale na druhej strane je to veľmi blízke. Lebo aj toto je pre mňa stresujúce, pretože nie často sa pohybujem pred kamerami,“ odpovedal Ivan Bella na otázku Mariána Miezgu, aký je rozdiel medzi pobytom na zemi a vo vesmíre.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Opýtal sa ho aj na život v beztiažovom stave. „V tých filmoch to vyzerá veľmi jednoducho, ale prvé dni v bezváhovom stave sú naozaj veľmi náročné, pretože v tele prebiehajú drastické zmeny. Tie prvé dni sú dosť nepríjemné,“ vysvetlil Ivan Bella. 

Čomu sa venuje Ivan Bella na dôchodku? „Robím v podstate nič, ale veľmi intenzívne. Tým, že sa ľudia dozvedeli, že kozmonaut je na dôchodku, tak sa roztrhlo vrece s rôznymi telefonátmi, mailami a žiadosťami o besedy či prednášky.“

Predchádzajúcu časť relácie Záhady tela nájdete do 23. septembra v archíve na webe RTVS.

25 50 75 90
Foto: RTVS, Milan Krupčík

Živé vysielanie ??:??

Televízia