Úvod Novinky Tipy z programu
Program RTVS v znamení veľkolepej premiéry. Štartuje šou Pečie celé Slovensko
Program RTVS v znamení veľkolepej premiéry. Štartuje šou Pečie celé Slovensko

Program RTVS v znamení veľkolepej premiéry. Štartuje šou Pečie celé Slovensko

Už 2. októbra odštartuje dlho očakávaná druhá séria pekárskej šou. Na aký ďalší program sa môžete tešiť?

Nadchádzajúci týždeň sa ponesie v znamení sladkého očakávania. Všetci fanúšikovia Pečie celé Slovensko už netrpezlivo odpočítavajú dni do zahájenia druhej série tejto mimoriadne úspešnej šou.

Nová dvanástka finalistov sa na televíznych obrazovkách predstaví už v nedeľu o 20:30 hod.

Okrem sladkej premiéry sa diváci RTVS môžu tešiť na obľúbené seriály, zábavné relácie, pútavé dokumenty a skvelé filmy.

Už dnes večer (26. septembra) sa môžete zasmiať na talianskej komédii Na noc doktorom, ktorú ponúkame o 20:30 hod. na Jednotke.

Druhá séria Pečie celé Slovensko

Po pauze sa na obrazovky Jednotky vracia úspešná pekárska šou, v ktorej sa divákom predstaví hneď 12 amatérskych pekárov. V nedeľu o 20:30 hod. sa diváci opäť stretnú s obľúbenou moderátorskou dvojicou Milanom Zimnýkovalom a Jurajom Bačom.

A ani v novej sérii nebudú chýbať sympatické, no nekompromisné porotkyne Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová.

ŠTB: PRÍSNE TAJNÉ aj Investigátori

Na svoje si prídu aj milovníci dokumentov a dokumentárnych sérií. V pondelok o 20:35 hod. sa na Dvojke predstaví tím Investigátorov, ktorý sa spoločne pozrie na hviezdy. Investigátori budú tentokrát skúmať, či dokážu hviezdy naznačiť ľudský osud a ovplyvňovať naše životy.

V stredu o 22:00 hod. si na Jednotke budete môcť pozrieť premiéru 4. časti dokusérie ŠTB: PRÍSNE TAJNÉ, ktorá sa bude venovať katolíckej cirkvi počas komunistického režimu.

Poriadna dávka napätia

V utorok o 22:00 hod. sa pripravte na poriadnu dávku napätia so seriálom Miesto zločinu Ostrava. V premiérovej epizóde s názvom Smrť v Tunise budete mať možnosť zoznámiť sa so skutočným prípadom, ktorý vyšetrovala ostravská polícia.

Mrazivý detektívny film Vraždy na ostrove Porquerolles si môžete pozrieť v stredu o 20:30 hod. na Jednotke. S výstrednou detektívkou a skúseným zástupcom prokurátora sa ocitnete na ostrove, kde ožívajú staré legendy.

Kukačky a Tajné životy

Ani tento týždeň by ste si nemali nechať ujsť vysielanie obľúbených rodinných seriálov. Úspešný seriál Kukačky, ktorý rozpráva príbeh dvoch rodín a ich vymenených synov, si budete môcť vychutnať v sobotu o 13:40 hod. na Jednotke.

tajneZivoty.jpg

V nedeľu o 22:10 hod. si na Jednotke v seriáli Tajné životy pripomeniete tajomstvá žien aj mužov, ktorí v azylovom dome hľadajú nové začiatky a nádej na život bez násilia.

Záver týždňa bude romantický, dobrodružný aj zábavný

Koncom týždňa sa môžete tešiť na premiérové časti zábavných programov aj pútavé filmy. Vo štvrtok o 20:30 hod. uvedie Jednotka romantický film o láske, pečení a spomienkach na detstvo s názvom Svadobná štrúdľa a slivkové šťastie.

Piatkový večer na Dvojke bude patriť ďalšiemu dielu kultovej osemdielnej adaptácie diela Cesta okolo sveta za 80 dní.

Záver týždňa na Jednotke bude plný zábavy. V piatok o 20:30 hod. sa proti sebe v šou Milujem Slovensko postavia spolužiaci z VŠMU, ktorí ukážu, ako dobre poznajú Slovensko.

V sobotu o 20:30 hod. sa môžete tešiť na zábavný kvíz o zdraví Záhady tela, o 21:40 hod. bude nasledovať talkšou Petra Marcina Neskoro večer.

Celý TV program nájdete na našej webstránke v sekcii program.

25 50 75 90
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia