Úvod Novinky Tipy z programu
Novinka vo vysielaní RTVS: Túto tvár si určite zapamätajte
Novinka vo vysielaní RTVS: Túto tvár si určite zapamätajte

Novinka vo vysielaní RTVS: Túto tvár si určite zapamätajte

Hlavným hrdinom novej relácie pre mládež bude Miro alias Maxim Rozenberg. Na Jednotku prichádza PsychoMiro(v)lóg.

Nová relácia s názvom PsychoMiro(v)lóg nazrie do života dnešnej mládeže a nielenže odhalí, ale aj ponúkne riešenia na problémy dospievajúcich.

Hlavným hrdinom programu je vloger Miro, ktorý za pomoci psychológov ponúkne množstvo rád a tipov, ako riešiť vzniknuté (často aj nepríjemné) situácie.

Mira stvárnil študent konzervatória Maxim Rozenberg, ktorý si zahral vo viacerých divadelných inscenáciách a tiež v projekte Generácia Z, ktorý sa tiež zaoberal problematikou dnešnej mladej generácie.

Novinka hneď po súťažnej šou Naj škola

Novú reláciu bude RTVS vysielať každú sobotu dopoludnia po novej súťažnej relácii Naj škola, a tak spoločne vytvoria úplne novú ponuku pre cieľovú skupinu mladých divákov.

miro3.jpg

Na scenári relácie sa podieľajú mladé autorky Ľubica Bystričanová a Miriam Fulmeková. Dramaturgiu má v rukách Vladimír Balko.

Okrem herca Maxima Rozenberga sa v jednotlivých epizódach predstavia aj jeho spolužiaci, ďalší herci z bratislavského konzervatória a tiež mladá psychologička Nikola Novoveská.

miro2.jpg

Na obrazovky Jednotky príde PsychoMiro(v)lóg už v sobotu 1. októbra o 10.00 h. Relácia bude po odvysielaní dostupná aj na YouTube a rovnako v online archíve RTVS.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia