Úvod Novinky Tipy z programu
TV program na celý týždeň: Veľkolepá premiéra a novinka na Jednotke
TV program na celý týždeň: Veľkolepá premiéra a novinka na Jednotke

TV program na celý týždeň: Veľkolepá premiéra a novinka na Jednotke

Tento týždeň sa môžete tešiť na premiéru filmu Muž so zajačími ušami či na nový rodinný seriál Ranger.

Nasledujúce dni sa ponesú v znamení niekoľkých premiér, pripravené sú aj obľúbené zábavné programy či seriály a v nedeľu večer sa opäť rozpália sporáky a rúry v šou Pečie celé Slovensko.

Tešiť sa môžete napríklad na:

  • Muž so zajačími ušami
  • Ranger
  • Vraždy v Amboise
  • ŠTB: PRÍSNE TAJNÉ
  • Horká pilulka

Muž so zajačími ušami

Už v pondelok 17. októbra si budete môcť na obrazovkách RTVS vychutnať skvelú komédiu Muž so zajačími ušami. Hlavnú postavu stvárnil Miroslav Krobot, po jeho boku sa objavila aj Zuzka Kronerová či Táňa Pauhofová.

Vynikajúce dielo jubilujúceho režiséra Martina Šulíka rozpráva príbeh spisovateľa Jozefa, ktorému dlhé uši náhle otvoria oči. Jozef má zrazu možnosť počuť všetko okolo seba a to ho prinúti prehodnotiť svoj život.

Tragikomický príbeh Muž so zajačími ušami ponúkneme v pondelok o 20:30 hod. na Jednotke.


Ranger

Aj utorkový večer bude patriť televíznej premiére. Jednotka odvysiela prvú časť nového nemeckého seriálu Ranger. Rodinný seriál odohrávajúci sa v divokej prírode sa venuje životu rangera Jonasa Waldeka, ktorý sa po rokoch v kanadských lesoch vrátil do rodného mesta.

Jonas musí čeliť mnohým výzvam a náročným konfliktom s miestnymi podnikateľmi, no v ťažkých chvíľach sa môže spoľahnúť na svojich kolegov. Postupne si nachádza nových priateľov a do života mu náhle vstúpi aj láska.

Prvú časť rodinného seriálu Ranger odvysielame v utorok o 20:30 hod. na Jednotke.

Napätie aj zločin

V stredu večer sa na obrazovkách Jednotky predstavia vyšetrovatelia, ktorí dostanú za úlohu vyšetriť tajomné Vraždy v Amboise. Na zámku, kde je pochovaný Leonardo da Vinci, je počas hudobného festivalu nájdené mŕtve telo mladého huslistu.

Čoskoro nasledujú ďalšie vraždy a každá z nich odkazuje na jedno z diel slávneho umelca. Podarí sa vyšetrovateľom dopátrať k pravde a zabrániť ďalším vraždám? To sa dozviete už v stredu o 20:30 hod.

Napätie na obrazovky prinesie aj pokračovanie úspešnej série ŠTB: PRÍSNE TAJNÉ. Diel s názvom Nástup rozviedky mapuje rýchly vývoj, ktorý zaznamenala československá zahranično-politická spravodajská služba.

Dokumentárnu sériu ŠTB: PRÍSNE TAJNÉ môžete sledovať v stredu o 22:10 hod. na Jednotke.

O nekalých praktikách farmaceutickej firmy vyrábajúcej antikoncepčné tabletky rozpráva film Horká pilulka, ktorý ponúkneme vo štvrtok o 20:30 hod. na Jednotke.

Keď Carsten zistí, že tabletky, ktoré sú predpisované mnohým dospievajúcim dievčatám, majú nebezpečné vedľajšie účinky, rozhodne sa konať. Proti nemu však stojí nielen jeho zamestnávateľ, ale aj kolegovia.

Obľúbené seriály a zábavné programy

Koniec týždňa bude opäť patriť obľúbeným reláciám, zábavným programom a seriálom. Tešiť sa môžete na šou Milujem Slovensko, Záhady tela aj Neskoro večer.

V sobotu popoludní si môžete pozrieť český seriál Kukačky a v nedeľu odvysielame dramatický seriál o ženách zažívajúcich domáce násilie s názvom Tajné životy.

Nedeľný večer bude už tradične patriť najúspešnejšej šou o pečení. Už o 20:30 hod. si budete môcť vychutnať ďalšiu epizódu šou Pečie celé Slovensko plnú zábavy a skvelých receptov.

Viac zaujímavých TV tipov nájdete v našom programe.

25 50 75 90
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia