Úvod Novinky Tipy z programu
Voľby 2022 a pestrý TV program na celý týždeň
Voľby 2022 a pestrý TV program na celý týždeň

Voľby 2022 a pestrý TV program na celý týždeň

Program RTVS okrem volebného spravodajstva ponúkne aj gangsterskú klasiku, drámu či romantiku. Prečítajte si, na čo sa môžete tešiť.

Nadchádzajúci týždeň bude na obrazovkách Jednotky či Dvojky skutočne bohatý. Okrem podrobného sledovania priebehu komunálnych a krajských volieb RTVS prinesie aj množstvo filmov, dokumentov či seriálov.

Diváci sa môžu tešiť na klasiku v podobe ikonickej snímky Serpico, no vychutnať si budú môcť aj dokumentárny film o hereckej legende Janovi Werichovi.

Záver týždňa bude patriť najobľúbenejšej šou Pečie celé Slovensko.

Čo by nemalo ujsť vašej pozornosti?

  • Sme stvorení jeden pre druhého
  • Ranger
  • Na jeho mieste
  • Jan Werich: Když už člověk jednou je
  • Serpico

Komunálne a krajské voľby

V sobotu 29. októbra sa otvoria volebné miestnosti a Slováci budú mať možnosť zvoliť si svojich zástupcov v komunálnych a krajských voľbách. Spravodajstvo RTVS bude divákom prinášať čerstvé informácie, reportáže a priebežné výsledky.

Volebné štúdio Komunálne a krajské voľby 2022 môžete sledovať v sobotu o 21:40.

V nedeľu o 11:55 bude v relácii O 5 minút 12 prebiehať diskusia s predstaviteľmi víťazných strán a spojenie sa s víťazmi VÚC a primátorov.


Poriadna nálož zábavy

Už dnes večer (24. októbra) si budete môcť vychutnať originálnu komédiu Sme stvorení jeden pre druhého. Svojský učiteľ Antoine má obrovský problém – trápi ho nedoslýchavosť, ktorá mu komplikuje aj tie najbežnejšie aktivity.

Keď sa do susedného bytu nasťahuje mladá vdova so svojou dcérou, ktorá nečakane prestala hovoriť, životy oboch sa začnú obracať hore nohami.

Zábavný a chvíľami dojemný príbeh učiteľa dejepisu v stredných rokoch, ktorý začne náhle strácať sluch, si budete môcť pozrieť už dnes večer o 20:30 hod. na Jednotke.

Poriadna dávka humoru je pre divákov Jednotky pripravená aj vo štvrtok večer. O 20:30 hod. sa v talianskej komédii Na jeho mieste predstavia Damiano a Chicco, dvojičky, ktoré nemôžu byť odlišnejšie.

Jednovaječné dvojičky žijú celkom rozdielnymi životmi a počas rokov sa stále viac odcudzujú. Ich otec sa však rozhodne, že je načase, aby sa bratia stretli a prehodnotili svoju budúcnosť.

Pokračovanie seriálovej novinky Ranger

Druhý diel rodinného seriálu Ranger z prostredia nádhernej prírody si budete môcť vychutnať v utorok o 20:30 hod. na Jednotke.

V epizóde s názvom Otcovská láska sa objavia prvé problémy. Jonas Waldek má podozrenie, že niekto zámerne poškodil turistické chodníky v parku, ktoré sa tak stali nebezpečnými.

Ranger, rodinný seriál na Jednotke.jpg

Ranger varuje návštevníkov aj kolegov, no v parku napriek tomu dôjde k nehode. Krátko na to sa Jonas dostáva do konfliktu s podnikateľom, ktorý má záujem o výstavbu lezeckého parku.

Legendárny Jan Werich

Dokumentárny portrét hereckej legendy s názvom Jan Werich: Když už člověk jednou je ponúkne Dvojka vo štvrtok večer desať minút po ôsmej.

Prvý veľký dokument o hereckej ikone prináša životný príbeh muža, ktorý prežil mnoho vzostupov a pádov, no vždy si zachovával slobodnú myseľ a nezameniteľný humor. Na Jana Wericha si v dokumentárnom portréte spomínajú aj jeho kolegovia Jiří Suchý, Jiřina Bohdalová, či Zdeněk Svěrák.

Al Pacino ako nepodplatiteľný Serpico

Piatkový večer na Jednotke bude patriť poslednému filmu z jesenného výberu mafiánskej a gangsterskej klasiky. Tentokrát sa na obrazovkách predstaví Al Pacino v úlohe nepodplatiteľného policajta Franka Serpica.

Herec si za svoj výkon vo filme inšpirovanom skutočným príbehom vyslúžil nomináciu na Oscara a na konto si pripísal ocenenie Zlatý glóbus. Film Serpico si môžete vychutnať v piatok o 22:00 hod. na Jednotke.

Záver týždňa s RTVS

V závere týždňa vám už tradične ponúkneme obľúbené programy, relácie a seriály z dielne RTVS. Tešiť sa môžete na zábavu s reláciami Milujem Slovensko, Dobre vedieť či Neskoro večer so skvelými hosťami. Zaujímavých hostí si do svojej talkšou Trochu inak pozvala aj moderátorka Adela Vinczeová.

Všetci milovníci pečenia a varenia sa už iste nemôžu dočkať nedeľného večera, kedy sa na Jednotke opäť predstavia šikovní pekári a pekárky v šou Pečie celé Slovensko.

Viac zaujímavých tipov nájdete v našom programe.

25 50 75 90
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia