Úvod Novinky Tipy z programu
Jednotka odvysiela naživo 13. ročník jedinečnej Noci nádejí
Jednotka odvysiela naživo 13. ročník jedinečnej Noci nádejí

Jednotka odvysiela naživo 13. ročník jedinečnej Noci nádejí

Diváci spoznajú niekoľko dojímavých príbehov, ale aj štedrých darcov. Pripravených je aj niekoľko hudobných vystúpení známych slovenských umelcov.

Nezmeškajte priamy prenos charitatívneho programu Noc nádejí, ktorý je výsledkom dlhoročnej spolupráce RTVS a Nadácie Kvapka nádeje.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Jednotka odvysiela v piatok 2. decembra galavečer, ktorý ponúkne množstvo jedinečných hudobných vystúpení a prinesie niekoľko dojímavých príbehov.

Noc nádejí 2021

Minulý rok bola súčasťou programu aj kapela Tublatanka. Zdroj: RTVS

Cieľom večera je pomoc Transplantačnej jednotke kostnej drene NÚDCH na bratislavských Kramároch, ako jedinečnému pracovisku, ktoré lieči deti z celého Slovenska a rovnako aj Národnému registru darcov kostnej drene.

Slávnostným galavečerom budú divákov aj v tomto roku sprevádzať Karin Majtánová a Ján Žgravčák.

Michal David, Kristína, Gladiátor a ďalší známi umelci

V štúdiu privítajú rodiny detí a zoznámia ich so vzácnymi ľuďmi, ktorí pred časom dobrovoľne a anonymne darovali kostnú dreň a tým zachránili ich život.

Noc nádejí 2021

Pred rokom sa v Noci nádejí objavila aj Celeste Buckingham a Matěj Vávra. Zdroj: RTVS

V rámci galavečera je pre divákov pripravený aj bohatý hudobný program. V originálnych hudobných vystúpeniach sa predstavia kapela Gladiátor, klavirista Jozef Hollý, Miro Jaroš, Adriana Kučerová, Peter Cmorik či Andrea Bučko.

Chýbať nebude ani Michal David s Kristínou, Štefan Štec s kapelou Fajta, Cigánski diabli či baletné vystúpenie Luskáčik v podaní baletu SND.

V špeciálnom spomienkovom hudobnom vystúpení sa predstaví aj Zuzana Mauréry. Všetci hudobníci vystúpia s myšlienkou pomôcť bez nároku na honorár.

Pomôcť môže každý

Prispieť do zbierky Nadácie Kvapky nádeje budú môcť počas charitatívneho galavečera aj diváci RTVS, a to formou ľubovoľnej SMS zaslanej na číslo 830 zo siete všetkých slovenských mobilných operátorov.

Cena darcovskej SMS je 3 EUR. Ľubovoľnou sumou je možné prispieť aj priamo na účet verejnej zbierky, ktorý bude zverejnený na televíznej obrazovke počas galavečera. Verejná zbierka bude trvať až do 31. júla 2023.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia