Úvod Novinky Tipy z programu
Pestrý TV program: Finále Pečie celé Slovensko aj mikulášsky diel obľúbenej relácie
Pestrý TV program: Finále Pečie celé Slovensko aj mikulášsky diel obľúbenej relácie

Pestrý TV program: Finále Pečie celé Slovensko aj mikulášsky diel obľúbenej relácie

Tento týždeň vás na obrazovkách RTVS čaká bohatý program. Na čo všetko sa môžete tešiť?

Týždeň odštartujeme premiérou rodinného filmu Poly, ktorý vznikol pod režisérskou taktovkou režiséra filmu Bella a Sebastián. Príbeh o priateľstve medzi dievčatkom a poníkom ponúkneme v pondelok o 20:30 hod. na Jednotke.

Záver týždňa bude patriť veľkolepému finále najsladšej šou Pečie celé Slovensko. Už v nedeľu večer sa dozvieme, ktorá z finálovej trojice dám sa stane víťazkou druhej série šou.

Okrem toho sa môžete tešiť aj na:

  • ŠTB: PRÍSNE TAJNÉ
  • Pod povrchom
  • Milujem Slovensko
  • Unesená spravodlivosťou
  • Legenda o lietajúcom Cypriánovi

Zábavné aj dramatické relácie RTVS

V stredu večer päť minút po desiatej Jednotka ponúkne 14. časť dokumentárnej série ŠTB: PRÍSNE TAJNÉ. Časť s názvom Prenasledovanie disentu bude venovaná tlaku, ktorý vyvíjala štátna bezpečnosť na disidentov a signatárov Charty 77.

Vo štvrtok o 22:10 hod. do diskusnej relácie Mareka Vagoviča Pod povrchom zavíta infektológ Peter Sabaka.

Hovoriť bude nielen o výpovediach a požiadavkách lekárov, ale aj o tom, čo urobila pandémia s jeho psychikou a ako sa mu zmenil život po útokoch na jeho osobu.

Koniec týždňa sa ponesie v uvoľnenejšom duchu. V piatok večer si nenechajte ujsť zábavnú reláciu Milujem Slovensko, ktorá bude v špeciálnej mikulášskej edícii.


Súťažiť budú spevák Miro Jaroš, moderátorka Veronika Hatala, moderátor a herec Juraj Bača, hokejista Marián Gáborík, atlétka Emma Zapletalová a lyžiarka Martina Dubovská.

Na Dvojke si v piatok o 22:10 hod. budete môcť vychutnať talkšou Trochu inak s Adelou Vinczeovou a jej hosťami.

V sobotu si budete môcť overiť svoje znalosti s kvízom Záhady tela, ktorý ponúkneme na Jednotke o 20:30 hod.

Finále Pečie celé Slovensko odhalí víťazku druhej série

Už v nedeľu večer sa všetci diváci šou Pečie celé Slovensko konečne dočkajú. V poslednej, finálovej, epizóde sa dozvieme, ktorá z trojice Anči, Lucia a Janka sa stane absolútnou víťazkou pekárskej šou a získa titul Majsterka pekárka.


Posledné tri výzvy rozhodnú o tom, ktorá z troch najšikovnejších pekárok sa zapíše do dejín najsladšej šou ako jej víťazka. Nenechajte si veľkolepé finále už v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke.

Legenda o lietajúcom Cypriánovi a ďalšie filmy a seriály

Okrem toho sa na obrazovkách Jednotky a Dvojky môžete aj tento týždeň na pestrú ponuku filmov či seriálov.

V utorok o 20:30 hod. Jednotka odvysiela záverečnú časť seriálu Ranger. Nasledovať bude dramatická miniséria Unesená spravodlivosťou, ktorú ponúkneme na Jednotke o 22:10 hod.

Strhujúci príbeh tajomného mnícha Cypriána ponúkneme v sobotu o 20:10 hod. na Dvojke. Podľa starej legendy kedysi dávno žil v kláštore, stratenom v horách znalec tisíc vied a remesiel, lekár a bylinkár, mních Cyprián.


Ľudia vravia, že si zostrojil lietajúci stroj a odletel v ňom k Bohu. Jedného dňa sa však v dedine objaví polomŕtvy muž, ktorého obyvatelia pomenujú Cyprián.

Nenechajte si ujsť Legendu o lietajúcom Cypriánovi a zistite, kto je mladý muž s rukami od krvi, ktorý stále mlčí a ktorého tajomná minulosť priviedla na miesto, kde sa zločiny vykupujú cez zázraky?

Viac tipov, čo sledovať v TV, nájdete v našom programe.

25 50 75 90
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia