Úvod Novinky Tipy z programu
Prežite posledný týždeň roku 2022 s bohatým programom RTVS
Prežite posledný týždeň roku 2022 s bohatým programom RTVS

Prežite posledný týždeň roku 2022 s bohatým programom RTVS

Koniec roku sa ponesie v znamení zábavy, napätia aj magických príbehov. Čo by ste nemali zmeškať?

Diváci RTVS sa počas nasledujúcich dní môžu tešiť na poriadnu dávku skvelých filmov, seriálov či relácií.

Čerešničkou na torte tohto týždňa bude pestrý silvestrovský program, v ktorom nebudú chýbať rozprávky, zábava ani obľúbené televízne osobnosti.

Na čo ďalšie sa môžete tento týždeň v TV tešiť?

  • Vesničko má středisková
  • Veterán
  • Sissi
  • Sváko Ragan
  • Na samotě u lesa
  • Rozprávky bratov Grimmovcov

Filmové klasiky počas celého týždňa

Počas celého týždňa bude RTVS ponúkať nezabudnuteľné filmové klasiky ako Sváko Ragan či Marečku, podejte mi pero.

V utorok o 20:30 hod. Jednotka odvysiela kultovú komédiu Vesničko má středisková, po nej bude nasledovať dramatický film Veterán. Film s Milanom Ondríkom v hlavnej úlohe otvára množstvo náročných tém ako domáce násilie či dopad vojny na ľudskú psychiku.


Milovníci klasiky si na svoje prídu už v stredu o 20:30 hod., kedy Jednotka ponúkne prvú časť 3-dielneho televízneho filmu Sváko Ragan.

O 21:40 hod. sa môžete zasmiať s legendárnou českou komédiou Marečku, podejte mi pero. Príbeh cisárovnej Sissi si môžete vychutnať o 23:15 hod. na Jednotke.

Štvrtkový večer bude opäť patriť príhodám Sváka Ragana a jeho priateľov. O 21:40 hod. si potom na Jednotke môžete vychutnať ďalšiu slávnu komédiu, tentokrát Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách.

Ani v piatok nebude na obrazovkách chýbať filmová klasika. O 20:30 hod. jednotka ponúkne záverečnú časť Sváka Ragana, po nej bude nasledovať film Na samotě u lesa a filmový večer môžete zakončiť s filmom Sissi.

Dvojka ponúkne smiešno-smutný príbeh o nádeji, trpkosti a láske gadža a Rómky z východného Slovenska. Romantickú komédiu Loli paradička si môžete pozrieť o 22:35 hod.


Silvester v spoločnosti RTVS

Aj posledný deň v roku 2022 bude patriť televíznej zábave a pútavým filmom. RTVS má pripravený bohatý program pre malých aj veľkých divákov.

Pripravené sú krásne rozprávky ako Soľ nad zlato či Princezná a pisár, komédie Vesničko má středisková alebo Anděl na horách. Chýbať nebude ani silvestrovský špeciál Pečie celé Slovensko.

Večer odštartujú silvestrovské Záhady tela s exkluzívnymi hosťami a špeciálnymi skečmi, ktoré ponúkne Jednotka o 20:00 hod.

O 21:10 hod. si budete môcť overiť svoje znalosti o Slovensku so špeciálnym česko-slovenským Milujem Slovensko. Poslednú hodinu v roku môžete stráviť s Petrom Marcinom a jeho hosťami v Neskoro večer.

Na Nový rok RTVS odvysiela aj novoročnú svätú omšu či novoročný príhovor prezidentky.

O 17:00 hod. Jednotky odvysiela slávnostnú ceremóniu udeľovania štátnych vyznamenaní pri príležitosti 30. výročia vzniku Slovenskej republiky.

Viac televíznych tipov nájdete v našom TV programe.

25 50 75 90
FOTO: Facebook / Jozef Kroner

Živé vysielanie ??:??

Televízia